Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 11 » КУРС НА АПЕНІНИ: "УРАГАН" - В ІТАЛІЙСЬКІЙ ГРУПІ ЕЛІТНОГО РАУНДУ
19:20
КУРС НА АПЕНІНИ: "УРАГАН" - В ІТАЛІЙСЬКІЙ ГРУПІ ЕЛІТНОГО РАУНДУ
вівторок, 11 жовтня, в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування елітного раунду Кубка УЄФА з футзалу 2011/12.

Чемпіон України івано-франківський "Ураган" потрапив до групи D, де його суперниками за єдину путівку до "Фіналу чотирьох" будуть дві італійські команди - "Марка Футзал" (господарі міні-турніру) і "Монтесільвано" (чинний володар трофею), а також словацький "Слов-Матік".

У Москві гратимуть команди групи А. В гості до місцевого "Дінамо" завітають казахський "Кайрат", сербський "Економац" та бельгійський "Шателіно".

Іспанська "Барселона" прийматиме поєдинки квартету B, куди крім господарів, потрапили азербайджанський "Араз", голландський "Ейндховен" і чеський "ЕРА-ПАК" з Хрудіма.

У Португалії лісабонський "Спортінг" чекатиме в гості суперників по групі C: грузинську "Іберію Стар", румунський "Тиргу-Муреш" та угорський "ЕТО Дьор".


КУБОК УЄФА 2011-2012. ЕЛІТНИЙ РАУНД

Група А (Москва, Росія): "Кайрат" (Казахстан), "Економац" (Сербія), "Шателіно" (Бельгія), "Дінамо" Москва (Росія).

Група B (Барселона, Іспанія): "Араз" (Азербайджан), "Барселона" (Іспанія), "Ейндховен" (Нідерланди), "ЕРА-ПАК Хрудім" (Чехія).

Група C (Лісабон, Португалія): "Спортінг" (Португалія), "Іберія Стар" (Грузія), "Тиргу-Муреш" (Румунія), "ЕТО Дьор" (Угорщина).

Група D (Тревізо, Італія): "Монтесільвано" (Італія, володар Кубка УЄФА), "Марка Футзал" (Італія), "Ураган" (Україна), "Слов-Матік" (Словаччина).

Домашня арена "Марки Футзал" - Palasport PalaMazzalovo (1100 глядачів)


Матчі в групах пройдуть з 12 по 20 листопада. Лише переможці кожного з квартетів потраплять до фінального турніру, який відбудеться наприкінці квітня 2012 року.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган". За інформацією УЄФА.
Просмотров: 588 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz