Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Август » 16 » "КУПЧИК ДАРКОМП" (Краків) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 4:6 (1:5)
11:18
"КУПЧИК ДАРКОМП" (Краків) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ) - 4:6 (1:5)
У суботу, 14 серпня, "Ураган" провів свій третій товариський матч на зборах в Польщі. Спаринг з краківським "Купчиком" став для івано-франківців другим за останні два дні.
Ця гра відбулася не в Бяльсько-Бялій, де тренуються і проводять матчі підопічні Сергія Гупаленка, а в містечку Мислєніце, що в 30-и кілометрах від Кракова. Саме тут приймає своїх суперників команда "Купчик Даркомп", яка минулого сезону посіла сьоме підсумкове місце у чемпіонаті Польщі.

Ще в першому таймі гості з України втілили свою перевагу у п'ять забитих м'ячів. На голи Ярого, Сімки, Шотурми і дубль Цвєлих поляки зуміли відповісти лише одного разу після розіграшу кутового. Після перерви на майданчик почали виходити молоді Космірак і Королишин, котрі перебувають на перегляді в "Урагані".


На 23-й хвилині Цвєлих оформив хет-трик, після чого івано-франківці відверто розслабились, дозволивши супернику уникнути розгромного рахунку. "Купчик" кинувся відіграватись, випустивши п'ятого польового. Відповідно і прикарпатці пішли ва-банк, і майже одразу ж Пилипів також вийшов у ролі голкіпера. Саме йому поляки забили трри голи наприкінці зустрічі, коли команди грали "п'ять на п'ять" без воротарів.

У підсумку 6:4 - перемога за "Ураганом", котрий 17 серпня проведе ще один спаринг (суперник поки не визначений) перед поверненням додому. Тішить, що повністю відновився після травми кращий бомбардир минулого чемпіонату України. В останніх п'яти поєдинках у Польщі Валентин Цвєлих забив вже 11 (!) голів.


КУПЧИК - УРАГАН - 4:6 (1:5)
Ураган: Ципун (Іжаковський, 21) - Павлюк, Валенко, Шотурма, Пилипів - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Космірак, Королишин.
Голи: Коссак (16), Козєл (35), Шотурма (38, автогол), Слупек (40) - Ярий (7), Цвєлих (11, 20, 23), Сімка (15), Шотурма (17).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган"
Просмотров: 661 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz