Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Декабрь » 3 » КУБОК УКРАЇНИ: "УРАГАН-2" ПО ПЕНАЛЬТІ ВИЙШОВ ДО 1/8 ФІНАЛУ
20:21
КУБОК УКРАЇНИ: "УРАГАН-2" ПО ПЕНАЛЬТІ ВИЙШОВ ДО 1/8 ФІНАЛУ
Цього вікенду відбулися поєдинки стартового раунду Кубка України з футзалу сезону 2012-2013 років. Івано-франківський "Ураган-2" вийшов до 1/8 фіналу, перегравши у гостях столичний "ХІТ" у серії післяматчевих пенальті з рахунком 3:2, а основний час матчу завершився внічию - 2:2.

У першому таймі більш досвідченим господарям вдалося двічі засмутити голкіпера гостей Євгена Змислю. Впродовж п'яти хвилин один з лідерів "ХІТа" Дмитро Шувалов оформив дубль. Спершу він потужним ударом чітко у пробив зі штрафного, а згодом вдало зіграв на добиванні, вразивши порожній кут воріт.

Після перерви підопічні Івана Скіцка заграли більш агресивніше, і вже на 27-й хвилині Ігор Корсун скоротив відставання до мінімуму, з семи метрів пробивши поміж ніг голкіперу. Кияни кілька разів дуже небезпечно відповідали, але "ураганівців" виручав їхній капітан Змисля. Наприкінці поєдинку гості вирішили ризикувати, вдавшись до гри з п'ятим польовим. І не прогадали - за 1,15 до фінальної сирени Орест Боргун після прострілу з флангу зрівняв рахунок в зустрічі - 2:2.

У серії післяматчевих пенальті другий шестиметровий кияни схибили, а далі своє вагоме слово сказав голкіпер івано-франківців Євген Змисля, котрий парирував четвертий і п'ятий пенальті. У підсумку - 3:2, і "Ураган-2" виходить до 1/8 фіналу Кубка України. Жеребкування цієї стадії, яка також складатиметься з одного матчу, відбудеться у вівторок, 4 грудня. В 1/8 фіналу в боротьбу вступають команди Екстра-ліги.

ХІТ - УРАГАН-2 - 2:2 (2:0), по пенальті 2:3
Шувалов (6, 11) - Корсун (27), Боргун (39)

Післямова
Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- Я задоволений грою нашої команди, хлопці проявили себе як справжні бійці. Ми ретельно готувалися до зустрічі із таким серйозним суперником, як команда "ХІТ". Тому приємно, що наші старання дали результат.

Олег ЛАНЯК, Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 390 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz