Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 19 » Кубок України - "камбек по-харківськи"
22:48
Кубок України - "камбек по-харківськи"

У чемпіонаті по турнірній дистанції «педагоги», на відміну від харківських «будівельників» йдуть невдало, тож на Кубок у них мала б бути подвійна мотивація. Як показали події на полі, так воно і було.

Харків’яни у дебюті гри завдали декількох небезпечних ударів і продемонстрували, що відсиджуватися в обороні не будуть, але в наступні хвилини «Київ-НПУ» продемонстрував хто в домі господар. Максим Концеба пробив здалеку, воротар відбив перед собою і Максим Максимов першим опинився на добиванні. За хвилину Максим Войток з меж штрафного пробив у дальній кут – 2:0.

«Моноліт» у ці хвилини трохи «поплив», але кияни чомусь не пішли розвивати успіх. За декілька хвилин представники першої столиці відійшли від шоку і накинулися на ворота Тараса Коваленка. Доволі швидко їм вдалося відіграти один гол. Ярослав Лебідь з дуги пробив точно у кут, наче з пенальті – 2:1.

«Драгоманівці» відповіли моментом Сергія Мельника, коли він добре розвернувся і з 8-ми метрів бив, але Артем Тарасов зумів витягнути цей удар. А загалом, то «моноліт» діяв дуже швидко і не менш гостро. На 15-й хвилині Мельник знову мав можливість трохи збити запал гостей голом, але його удар з пари метрів дивом встиг зловити Тарасов.

Під кінець тайму кияни агресивніше пішли у відбір і змогли стримати порив гостей. За 20 секунд до кінця Войток перехопив м’яч у центрі поля і чисто вийшов сам на сам і не зближуючись з воротарем пробив у стійку.

У другому таймі представники першої столиці довгий час атакували, але безрезультатно. Та рано чи пізно це мало чимось закінчитися. На 28-й хвилині Олександр Галицький не зумів вибити з центру штрафного майданчика простріл з флангу, а Дмитро Долгов цим повною мірою скористався – м’яч від поперечини влетів у «дев’ятку».
Кияни відповіли «гарматою» від Галицького з 9-ти метрів, але воротар потягнув удар з-під поперечини. А «Моноліт» швидко розвинув успіх і блискуча триходівка Педяш-Рибак-Воронько завершалася чітким ударом останнього з меж штрафного майданчика.

Кияни змогли відновити паритет. Ігор Горло наважився на дальній удар і по дорозі м’яча вдало нагодився Сергій Мельник – 3:3. Проте «будівельники» були так заведені, що зупинити їх було складно і вони це довели четвертим взяттям воріт. Євген Ланко прострілив з лівого флангу, а Тарас Рибак замкнув дальню стійку.

За три хвилини до кінця кияни отримали право на дабл-пенальті і, як у минулому матчі з «Лукасом», цей момент став чи не вирішальним у зустрічі. Минулого разу Максим Войток невдало виконав цей стандарт, а в цьому матчі право дали Горлу, але м’яч у Ігоря зрізався і полетів ледь не під стелю спортзалу. Це дещо підкосило киян і вони пропустили ще один гол, причому знову спрацювала зв’язка Ланко-Рибак.

За 1.17 до кінця Коваленко почав підключатися до атак своєї команди, але вже було занадто пізно щось змінювати у цій грі, тож рахунок на табло не змінився.

«Моноліт» проявив характер і крокує далі, а киянам залишається сконцентруватися на чемпіонаті, щоб перервати серію невдалих результатів.

«Київ-НПУ» (Київ) – «Моноліт» (Харків) 3:5 (2:1)

«Київ-НПУ»: Тарас Коваленко (к) - Микола Гнезділов, Максим Войток, Ігор Горло, Сергій Мельник - Павло Концеба, Олександр Галицький, Максим Концеба, Максим Максимов. Запас: Сергій Дудка (в), Сергій Дімитренко, Дмитро Біленко.
Тренер: Валерій Директоренко

«Моноліт»: Артем Тарасов – Сергій Малишко, Костянтин Сколотій, Андрій Воронько, Євген Кравченко (к) – Тарас Рибак, Олександр Педяш, Ярослав Лебідь, Євген Ланко – Дмитро Долгов. Запас: Роман Мякота (в), Максим Панасенко.
Тренер: Віталій Чернишов

Арбітри: Валерій Коробко (Кременчук), Павло Васьковський (Біла Церква)

Голи: Максим Максимов, 5, Максим Войток, 6, Сергій Мельник, 31 - Ярослав Лебідь, 10, Дмитро Долгов, 28, Андрій Воронько, 30, Тарас Рибак, 33, 38.

Попередження: Максим Войток, 23, Олександр Галицький, 23 - Костянтин Сколотій, 24

Нереалізований дабл-пенальті: Ігор Горло, 37 (повз ворота)

Андрій Гулій

ИСТОЧНИК:http://futsal-amator.com.ua/ukraine/chempionat_pervaya_liga/kubok_ukraini_-_kambek_po.php

Просмотров: 479 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz