Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 1 » Кубок УЄФА. Другий день завершився першим скандалом
12:43
Кубок УЄФА. Другий день завершився першим скандалом
У другому матчі групового етапу Кубка УЄФА львівський «Тайм» з рахунком 2:1 обіграв «Орліч» із Боснії та Герцеговини. Гості в справедливості перемозі господарів не сумніваються, але мають серйозні претензії до суддівства.

Три голи були забиті у першому таймі. Першим відзначився «Орліч». Згодом, завдяки дублю Ільдара Макаєва «червоно-чорні» повели в рахунку. Причому робив він це ударом приблизно із одної відстані – 12 метрів. «Тайм» часто допускав брак, дозволяв гостям виходити віч-на-віч із Лисенком. Страж воріт галичан був на висоті. Його колега  із «Орліча» теж діяв дуже надійно, він не раз виручав свою команду.

У другому таймі «обрізок» у львів’ян було менше, але все рівно «Орліч» мав нагоди для взяття воріт.  На 35 хвилині гості у своєму штрафному майданчику сфолили на Кондратюку. Кахведжич отримав за це попередження. Пенальті взявся пробивати Макаєв, але переграти воротаря не зміг.  На 38-й хвилині Мулахметович отримав попередження за жорстку гру, а ще через хвилину він побачив перед собою «червоне світло» за суперечки із арбітром.  Забити третій гол у більшості «Тайму» не вдалося. Відтак, 2:1 – «Тайм» здобуває другу перемогу.

В іншому матчі дня «Арарат» та «Афіна 90» розійшлися миром – 2:2.        

Післямова

Муміновіч Джемал, президент «Орліча»:
Суддівство було просто жахливим. «Тайм» ми поважаємо, господарі перемогли заслужено. Але арбітри… Їхні дії ми оскаржуватимемо. Через них наші два гравці основи пропустять вирішальний матч із «Аратом».  Один із наших тренерів на картці одного із суддів побачив цифри: 11 і 10. Це номера тих гравців, яких через жовті картки, усунули від третьої гри. Наша країна невелика, її не сприймають серйозно. Але ми будемо поборотися за справедливість.

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Тайму»:
Сьогодні для нас важливим був результат. Ми його добилися. Сама ж гра показала, що ми вміємо грати. Але в команді стався збій. Думаю, цей збій із області психології. Гра із «Орлічем» є безцінним досвідом для усього «Тайму». Такі перемоги дуже потрібні. Ми володіли ініціативою, але перевага була хиткою. В цілому, діями своїх підопічних я задоволений. Ми не змогли переграти воротаря «Орліча». Він, мабуть, із гандболу. Перекривав усі зони, діяв дуже надійно.   

Ільдар Макаєв, гравець «Тайму»:
За «Орліч» грають крупні хлопці.  Вони великі, статичні. Важко з такими. Розраховували перемогти із більшим рахунком, на жаль, не вдалося. Але все рівно, ми здобули три очки і це головне. Стосовно претензій до суддів «Орліча», то ми теж, коли програвали в Кубку УЄФА, мали претензії до суддів. В них своє бачення ситуації, в нас воно інше. Думаю, це просто емоції.

 
ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/576/2/
Просмотров: 615 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz