Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Август » 21 » "КУБОК ГАЛИЧИНИ 2010" ПЕРЕНЕСЕНО НА СЕРЕДИНУ ЖОВТНЯ
11:31
"КУБОК ГАЛИЧИНИ 2010" ПЕРЕНЕСЕНО НА СЕРЕДИНУ ЖОВТНЯ
Івано-Франківську наступного тижня - з 26 по 29 серпня, перенесений на середину осені. Однієїю з причин є відмови декількох команд, які дали свої попередні згоди на участь у турнірі, а також завершальні роботи з реконструкції манежу Коледжу фізвиховання, оскільки поки ще не встановлені секції трибун для глядачів.

Однак "Кубок Галичини" так відбудеться в Івано-Франківську у жовтні, коли в Чемпіонаті України утвориться двадцятиденна пауза. Згідно проекту календаря ЧУ матчі 7-го туру будуть зіграні 9 жовтня, а наступний 8 тур відбудеться аж 30 жовтня. 17-24 жовтня в Бразилії пройде представницький міжнародний турнір "VI Grand Prix de Futsal" за участю 16 збірних, серед яких буде і Україна.


Відтак, цьогорічний "Кубок Галичини" дозволить клубам вищої ліги заповнити це вікно. Планується участь 6-8 команд з України і, можливо, з-за кордону, оскільки схожі перерви передбачені в більшості європейських чемпіонатів, чиї збірні також отримали запрошення на турнір у Бразилії. Детальніша інформація про точні дати проведення "Кубку Галичини 2010" та склад команд-учасників з'явиться незабаром після затвердження календаря Чемпіонату України і погодження дат проведення домашніх матчів баксетбольної "Говерли".

Нагадаємо, два роки тому поєдинки турніру, що зібрали шість учасників, відбулися 9-12 жовтня 2008 року під час паузи в чемпіонаті України паралельно матчами світової першості в Бразилії. Минулоріч змагання стали міжнародними, коли наприкінці літа до столиці Прикарпаття завітав чемпіон Польщі - "Хуртап" з Ленчиці.


Івано-Франківськ втретє поспіль прийматиме "Кубок Галичини". Чинний володар трофею, "Ураган", вже тричі святкував перемоги - у 2005, 2008 та 2009 роках. По два рази переможцями ставали львівські ТВД (2002, 2003) та "Енергія" (2004, 2006). У 2007-му володарем "Кубку Галичини" став "Тайм".

Натомість наступного тижня, орієнтовно 26 чи 29 серпня, "Ураган" має намір провести товариський поєдинок з львівською командою. Один з матчів точно відбудеться на новому паркеті манежу КФВ. Нагадаємо, футзальний чемпіонат України стартує 4 вересня. У першому турі івано-франківці в гостях зіграють з командою "Кардинал-Рівне".

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган"
Просмотров: 547 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz