Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 26 » Кубковий ляпас
01:03
Кубковий ляпас
ФК «Спортлідер+» припинив свої виступи в Кубку України, поступившись на виїзді київському «Епіцентру-К-3»
«Епіцентр-К-3» (Київ) – «Спортлідер+» (Хмельницький) – 6:3 (0:1)
Арбітри: Левицький Мар’ян (Львів), Крашенінніков Владислав (Івано-Франківськ)
Голи: Тимошенко Сергій (35), Шайтанов Олег (29), Шуст Олег (24, 31), Шевченко Сергій (32), Романовський Сергій (39) – Чеботарьов Олег (8), Калуков Дмитро (40), Сандецький Денис (аг., 40)
«Епіцентр-К-3»: 18. Тимошенко Сергій, 8. Шайтанов Олег, 9. Шуст Олег, 5. Таразевич Олександр, 2. Шевченко Сергій, 33. Максименко Максим, 11. Коротенко Павло, 4. Сандецький Денис, 19. Романовський Сергій, 13. Калініченко Валерій, 18. Демиденко Костянтин, 17. Бабич Дмитро, 10. Шклярук Микита, 77. Кудлик Юрій (кап.)
Головний тренер: Олег Шайтанов
«Спортлідер+»: 12. Кіндяков Євген, 3. Цой Віктор, 4. Чеботарьов Олег, 5. Михайленко Дмитро, 7. Калуков Дмитро (кап.), 9. Коробка Максим, 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 17. Шевцов Сергій, 19. Іванов Вадим
Головний тренер: Іван Стасюк
Попередження: Цой Віктор (16), Кіндяков Євген (29), Іванов Вадим (31), Калуков Дмитро (34)
Сьогодні відбувались матчі 1/8 фіналу Кубка України з футзалу. З цього раунду у боротьбу за головний трофей змагань вступають команди Екстра-ліги. Волею жеребу флагману хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+» випало зіграти на виїзді проти київського «Епіцентру-К-3», який виступає в другій лізі українського футзалу. Незважаючи на серйозні розбіжності у класі суперників (команда Екстра-ліги проти команди другого дивізіону – прим. автора), підопічні Івана Стасюка налаштовувались на цю гру як на останній бій, і ніяких шапкозакидацьких настроїв не було і близько. Хоч кияни виступають в другій лізі, але в минулому розіграші Кубка вони добрались до чвертьфіналу, в цьому розгромили на власному майданчику «АППЕРКОТ» із Ковеля – 10:3. «Епіцентр-К-3» зарекомендував себе саме кубковою командою, і забігаючи наперед відзначу, що київські футзалісти створили чи не найгучнішу сенсацію цьогорічного розіграшу Кубка України, впевнено перегравши ФК «Спортлідер+».
Перший небезпечний момент в грі створили господарі майданчика. Таразевич перехопив сферу після помилки Фетька, і відразу відпасував на дальню стійку, Дмитро Бабич із забійної позиції пробив поруч із стійкою. Надалі хмельничани переламали хід подій на майданчику, і почали створювати гольові моменти біля воріт «Епіцентра-К-3». Дальній удар Засенка не без проблем парирував страж воріт киян. Кіндяков викинув з воріт м’яч точнісінько на голову Іванова, і Тимошенко врятував свою команду, в ефектному стрибку витягнувши сферу з лівої «шістки» власних воріт. Господарі огризнулись зі стандарту. Граючий тренер «Епіцентру-К-3», Олег Шайтанов, фантастично пробивав зі штрафного, проте вище всяких похвал у рамці зіграв Кіндяков, парируваши м’яча з правої «дев’ятки» власних володінь. Надалі хмельничани заволоділи ініціативою на майданчику. Підступний удар Калукова в нижній кут ціною надзусиль парирував Тимошенко. Зразкову передачу Фетька від кутового прапорця потужнім ударом замикав Сондак, однак блискучий постріл Володимира прийняла на себе поперечина воріт киян. А на 8-ій хвилині хмельничани закономірно втілили свою перевагу у забитий гол. Іванов блискавично відпасував на Чеботарьова, і Олег не без допомоги рикошету поцілив у лівий нижній кут – 1:0. Виважену передачу від Калукова ударом вдотик замикав Фетько, але Тимошенко знову виручив свою команду, зреагувавши на потужний удар від нашого гравця, і парирувавши його з нижнього кута. Подвоювати перевагу хмельничан міг Дмитро Калуков, однак голкіпер «Епіцентру-К-3» знову врятував свою команду від неприємностей, витягнувши сферу з нижнього кута після хорошого удару зі штрафного у виконанні капітана ФК «Спортлідер+». І саме тоді ледве не спрацювало відоме футбольне правило. Сергій Шевченко перехопив круглого після помилки Максима Коробки, і вийшов віч-на-віч із Кіндяковим, але пробив вище воріт. Чудову нагоду відзначитись мав Андрій Ткачук. Гравець «лідерів» із кількох метрів цілив у верхній кут воріт киян, проте знову врятував команду Тимошенко, витягнувши буквально «мертвий» м’яч. Перед перервою господарі мали стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок. Сергій Романовський впритул розстрілював Кіндякова, однак не зімг переграти нашого голкіпера. За рахунку 1:0 на користь хмельничан команди пішли на перерву.
Другий тайм був набагато напруженішим та видовищнішим. Небезпечно з гострого кута пробивав Михайленко, проте голкіпер киян не без проблем ліквідував загрозу власним володінням. Міг забивати Шевченко. «Двійка» господарів красивим фінтом обіграв Цоя і вийшов на побачення із Кіндяковим, однак нерви нашого голкіпера виявились сильнішими. А на 24-ій хвилині рахунок став рівним. Це Олег Шуст прийняв сферу на підступах до карного майданчика, і в падінні невідпорно пробив під поперечину воріт хмельничан – 1:1. На куражі кияни могли відразу забити і вдруге, проте Кіндяков зреагував но потужний удар з розвороту у верхній кут у виконанні Таразевича. Виводити хмельничан вперед у рахунку забов’язаний був Чеботарьов, але його удар з розвороту у нижній кут прийняла на себе стійка воріт. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Коротенко відкотив зі штрафного на дальню стійку, де граючий тренер «Епіцентру-К-3», Олег Шайтанов, вдотик пробив у праву «дев’ятку» без шансів для нашого голкіпера – 1:2. Через дві хвилини м’яч знайшов у карному майданчику руку Вадима Іванова, і арбітр, не вагаючись, вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Олег Шуст. «Дев’ятка» киян холоднокровно пробив у правий верхній кут і зробив перевагу власної команди ще більшою – 1:3. «Епіцентр-К-3» на куражі почав створювати гольові моменти один за одним, а у хмельничан в ті хвилини гра не йшла взагалі. Шуст прострілив зі штрафного у карний майданчик «лідерів», де Шевченко виявився найспритнішим, і переправив сферу у сітку воріт – 1:4. Могли хмельничани відразу скоротити розрив у рахунку. Відмінну передачу від Калукова чудовим ударом з декількох метрів замикав Андрій Ткачук, проте знову вище всяких похвал зіграв страж воріт киян, який в черговий раз врятував команду від пропущеного голу. «Лідери» пішли ва-банк, замінивши голкіпера на п’ятого польового гравця, і відразу пропустили ще один м’яч. Герой зустрічі, страж воріт «Епіцентра-К-3» зі своєї половини поцілив у незахищені ворота – 1:5. Могли підопічні Івана Стасюка відразу скоротити відставання, однак Володимир Сондак вибачив киян, пробивши із забійної позиції повз ворота. Кияни тут же провели зразкову контраатаку, забивши таким чином власний шостий м’яч у зустрічі. Сандецький відпасував в центр карного майданчику, де Романовський невідпорно вдотик пробив у праву «дев’ятку» воріт Кіндякова – 1:6. Віддамо належне «лідерам», які остаточно не опустили руки, а зібрали усі сили в кулак, і дещо підсолодили гіркоту поразки. Засенко відпасував на дальню стійку, і Дмитро Калуков пробив у праву «шістку» без шансів для Тимошенка – 2:6. А на останній хвилині Сандецький зрізав сферу у власні ворота після удару/прострілу у виконанні Цоя – 3:6.
У підсумку – поразка з рахунком 3:6. Таким чином, ФК «Спортлідер+» завершив свої виступи у Кубку України, і тепер зможе повністю сконцентруватись на баталіях у Екстра-лізі.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4338.html
Просмотров: 554 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz