Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 28 » Коваль: В «Енергії» зібрані люди не першого, а вищого сорту
01:06
Коваль: В «Енергії» зібрані люди не першого, а вищого сорту
Гравець львівської «Енергії» Сергій Коваль відповів на питання клубної прес-служби.

- Сергій, вас було визнано у складі «Енергії» найкращим гравцем матчу із «Монолітом». Це означає, що процес адаптації у львівській команді позаду?

- Не знаю, це не мені вирішувати, про це мав би сказати тренер. Мені не пасує говорити на цю тему. Скажу лише, що я був і є впевненим у своїх силах.

- Взагалі, якісь труднощі зі звиканням до нового колективу, тактичних схем у вас виникли?

- Спершу, звісно, було не звично. Але не можу сказати, що незвично було у великій степені. До всього призвичаївся і великого дискомфорту не відчував.

- Перше інтерв’ю клубній прес-службі ви дали тоді, коли тільки перейшли в нашу команду й не могли оцінити рівень українського чемпіонату. Після 15-ти ігор в Екстра-лізі, що можете сказати про рівень елітного дивізіону України?

- Порівняння із російською Суперлігою буде не на користь української Екстра-ліги. Звісно, лідери – «Енергія», «Локомотив» та «Ураган» в Росії не загубилися б. В «Єнакієвці», здавалося б, гравці не погані, досвідчені, але команда переживає кризу. Мабуть, із приходом досвідченого наставника команда почне прогресувати.

- Якби «Енергія» грала б в Росії, на які б місця претендувала?

- Важко сказати… Не знаю, чи за золоті або срібні медалі боролася б наша команда. А на 3-4 місця ми були б реальними претендентами. В «Енергії» зібрані люди не першого, а вищого сорту. Тож, за трійку могли б зачепитися.    
   
- За рахунок бразильців в Росії чемпіонат вищого рівня, чим в Україні?

- Можна сказати, що так. Легіонери там вносять дуже велику лепту. В тренувальному процесі місцеві гравці мають можливість чомусь навчитися в іноземців, щось в них запозичити. Легіонери, взагалі, задають ритм російському чемпіонату.

- Порівняйте, будь-ласка, теперішній рівень чемпіонату України і національної першості взірця 2008-го року, коли ви із «Будівелу» переходили в «Політех»?

- Ще одне важке питання (сміється). «Будівел», в якому я виступав, не боровся за медалі. Та і я сам на той час був «сирим», багато чого не розумів. Тому при оцінці рівня тодішнього чемпіонату можу помилитися.  

- У Львові облаштувалися, місто вивчили?

- Так, усе гаразд. Уже мав можливість оглянути визначні місця Львова. Місто мені сподобалося, побутові умови мене влаштовують. Що важливо, керівництво клубу ставиться до гравців по-людськи. Тут приємно працювати.

- В якому районі знімаєте квартиру?

- На Сихові. Тут більшість «енергетиків» проживає.

- З центру Львова до своєї квартири на Сихові змогли би повернутися на громадському транспорті?

- Звісно, повернувся б. Половину свого життя мешкаю поза батьківською домівкою. Навчався в іншому місті, виступав взагалі в іншій країні – Росії. Тому вихід зі складної ситуації, десь щось знайти – для мене не є проблемою.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/341-koval-v-energiji-zibrani-ljudy-ne-pershogo-a-vyschogo-sortu.html

Просмотров: 506 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz