Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 12 » Коваль: Перед дебютом в Кубку УЄФА взагалі не хвилювався
23:50
Коваль: Перед дебютом в Кубку УЄФА взагалі не хвилювався
Сергій Коваль про виступ «Енергії» на міні-турнірі основного раунду Кубка УЄФА в чеському місті Хрудім.

- Сергію, у Хрудімі відбувся ваш дебют в іграх розіграшу Кубка УЄФА. Хвилювалися напередодні?

- В принципі, не хвилювався. Не було особливих причин для цього. Якщо ще перед поїздкою можливо щось відчував, то уже в Хрудімі забув про хвилювання і зосередився виключно на виконанні тренерських установ. Побачив, що нам протистоятимуть не якісь там дуже серйозні команди, перед матчами з якими варто було хвилюватися.

- Сама гра підтвердила ваше попереднє враження про суперників?    

- Не зовсім… Зізнаюся, спершу думав, що буде зовсім легко. Але потім виявилося, що це не так. Ви ж пам’ятаєте останню гру міні-турніру між «Ера Пак» та «Тиргу Муреш»… Суперники виявилися із родзинкою і здатними на сюрпризи.

- І які родзинки розгледіли у суперників «Енергії»  в Чехії?

- В «Тиргу Муреш» є яскраво виражений лідер - Флорін Матей. Через нього будується уся гра команди. На майданчику вони вальяжно почуваються, мені здається, що ось ця розкованість їм допомагає. Футзалісти не переживають за результат і відсутність психологічного тиску сприяє якості гри. В «Ера Паку» хороший бразильський тренер – Какао. Він поставив команді цікаву гру. Чехи дуже добре захищалися, коли румуни грали уп’ятьох. Помітно, що в «Ера Паку» злагоджена оборона, кожен гравець знає, що має робити. Взагалі, «ерапаківці» дуже злагоджена команда і сильні колективною грою.  У них навіть нікого не можна виділити, уся команда практично одного рівня.

- А про «Леотар» що скажете?

- Не хочу образити команду із Боснії і Герцеговини. Але їхній рівень суттєво поступається іншим учасникам нашої групи. Як на мене, якби не фізична міць гравців, то їм взагалі було би дуже важко в Хрудімі. А так, через свої габарити вони ще цілком достойно виступили.

- Ви уже знаєте хто вийшов в елітний раунд Кубка УЄФА, хто буде приймати міні-турніри. Не думали про те, хто з суперників був би зручним для «Енергії»?

- Ні, я про це ніколи не думаю. Хоча сьогодні в автобусі дорогою на тренування хлопці жартували, висловлювали свої припущення хто нам може попастися. Я цим не переймаюся.

- Сергію, в російському чемпіонаті ви відіграли кілька років, можете виступити нашим експертом по команді із цієї країни. Московське «Динамо» є одним із фаворитів усього розіграшу Кубка УЄФА?

- Безперечно, навіть у цьому не сумніваюся. «Динамо» - це дуже сильна команда. З кожним роком москвичі стають усе сильнішими, адже клуб купує членів національних збірних Бразилії, Португалії, Іспанії. В них дуже великі шанси здобути Кубок УЄФА.

- Наостанок, після виснажливої подорожі із Чехії в Україну уже відновилися?

- Так, відновився. Після повернення до Львова у нас був вихідний. Наступного дня була пробіжка і сауна. Сьогодні ми уже провели тренування. Нічого, почуваюся добре.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/581-koval-pered-debjutom-v-kubku-uefa-vzagali-ne-hvyljuvavsja.html

Просмотров: 423 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz