Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 1 » «Контингент» розгромлений «Таймом»
23:24
«Контингент» розгромлений «Таймом»

Феєрію голів на будь-який смак влаштував «Тайм» у грі із житомирським «Контингентом». Протистояння завершилося із непристойним рахунком 10:0 на користь «червоно-чорних».

Огляд трофею
Перед початком гри «таймівці» продемонстрували уболівальникам свій черговий трофей – Кубок України. Після матчу охочі могли сфотографуватися разом з Кубком та головним тренером «Тайму» Станіславом Гончаренком. Наставник спершу залишився на майданчику відповісти на запитання журналістів, а потім нікому не відмовляв в можливості зробити знимку на пам'ять. Справа в тому, що впродовж гри Станіславу Олександровичу не доводилося підвищувати голос на своїх підопічних, нервувати через їхні помилки. Тому і настрій в наставника після матчу був пречудовий. 

Павленко на трибунах
Капітан «Тайму» Максим Павленко за діями партнерів спостерігав із трибун. Він травмувався ще в півфіналі Кубка із «Шахтарем», а тому у матчі із аутсайдером чемпіонату наставник надав можливість Максиму відпочити. Зате на майданчику можна було побачити Євгена Москвіна, який довгий час на паркеті не частий гість.

Незначний опір «Контингенту»
В протистоянні команд із різних полюсів турнірної таблиці, мабуть, інший сценарій гри був би сенсаційним. А так, «Тайм» із перших хвилин гри захопив ініціативу і не відпускав її до фінальної сирени. Навіть заволодівши переконливою перевагою в рахунку, «Тайм», хоч і не так зосереджено, але продовжував натхненно атакувати, дозволяючи супернику лише зрідка контратакувати.     
Хет-рик у цій грі оформив Валерій Легчанов, дублі в доробку Сергія Якуніна, Дмитра Бондаря та Віталія Скорого. Один гол забив Олександр Кондратюк. 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/441/2/

Просмотров: 677 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz