Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 20 » Кондратюк: Після кожної поразки ми стаємо сильнішими
10:53
Кондратюк: Після кожної поразки ми стаємо сильнішими
Лідер футзального «Тайму» Олександр Кондратюк про поразку від «Шахтаря» та елітний раунд Кубка УЄФА.

- В чому причина поразки від «Шахтаря»?
- Основна причина в тому, що ми припустилися більше помилок в захисті, аніж «Шахтар». Ми часто припускалися браку в обороні. Плюс до цього - ми не реалізовували свої гольові моменти. Суперник цим і скористався. Десь не вистачило нам індивідуальної майстерності, концентрації. Усе в сукупності призвело до поразки.

- Перед відповідальними іграми дуже важливим є настрій. Невдача у матчі із «Шахтарем» може позначитися на  психології «таймівців» в Сербії під час ігор елітного раунду Кубку УЄФА?
- Ні, не позначиться. Нам, звісно хотілося перемогти «Шахтар», адже у нас завдання перемагати у кожному матчі. Але національний чемпіонат і Кубок УЄФА – абсолютно два різні турніри. Рівень відповідальності за результат значно більший в єврокубках.  В теперішньому сезоні у нас буде можливість виправити свої невдачі в національній першості, плей-офф усе розставить по своїх місцях. Поразка від «Шахтаря», як на мене, нам навпаки допоможе, а не перешкоджатиме. Ми побачили  свої проблеми, над якими потрібно працювати. Із будь-якої поразки потрібно робити правильні висновки. Хоча дуже прикро, що ми програли.

- В цьогорічному чемпіонаті України «Тайм» програв більше, аніж за увесь попередній сезон. В чому справа? Чи можна списати невдачі на те, що усе найцікавіше відбудеться в плей-офф і зараз ціна перемоги дещо занижена?
 - Важке питання. Ми виходимо на кожну гру із думкою про перемогу. Це принцип існування «Тайму». А в тому, що ми програємо, більша заслуга суперників. Нас вивчають, аналізують нашу гру уп’ятьох. В минулому сезоні нам краще вдавалося реалізовувати більшість. Тим не менш, як я і говорив, після кожної поразки ми стаємо сильнішими. 

- «Бенфіку» в грі бачили?
- Так, переглядав деякі матчі. Дуже хороша команда.

- Торік в Кубку УЄФА «Тайм» грав із іспанським «Інтер Мовістаром», який тоді був володарем Кубка УЄФА.  Тепер чинним володарем євротрофею є «Бенфіка». Порівняйте ці команди?
- «Бенфіка» і «Інтер Мовістар» - команди приблизно одного рівня. Нам буде достатньо важко грати із португальцями. Із того, що ми бачили, «Бенфіка» дуже збалансована команда, хлопці дуже швидкі, мають міжнародний досвід. Перевага на їхній стороні, але усе в наших руках. Усе залежить від того, як ми підготуємося до цього матчу.

- За рахунок чого «Тайм» може перемогти «Бенфіку»?
- За рахунок концентрації, самовіддачі. Потрібно якомога менше припускатися помилок, хоча без них із такими суперниками не обійдеться. Потрібно допомагати один-одному, викладатися на усі 200 відсотків. Все-таки їхня індивідуальна майстерність вища за нашу, а тому ми повинні брати своє командною грою.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/600/2/

Просмотров: 521 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz