Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 4 » Кондратюк: Хто впевнено починає чемпіонат, зазвичай, впевнено і завершує його
21:56
Кондратюк: Хто впевнено починає чемпіонат, зазвичай, впевнено і завершує його
Гравець «Тайму» про матч із «Локомотивом», чемпіонські перегони 2009-2010 та жорсткі тренування своєї команди.

- Кажуть, чемпіони є особливим подразником для будь-якої команди. «Локомотив» же у грі із «Таймом» матиме подвійний стимул – 23 серпня харків’яни програли львів’янам Суперкубок…
- Справді, чемпіони є особливим подразником. Тому наше завдання – не залишити супернику жодного шансу на перемогу, не дати їм повірити в реальність перемоги. Стосовно «Локомотива», то ця команда добротна, молода. Звісно, поразка у грі за Суперкубок з рахунком 4:0 спонукатиме їх до активніших дій. Впевнений,  матч буде цікавим, харківським уболівальникам буде на що подивитися.

- Матчем із «Локомотивом» починається чемпіонська гонка. В минулому сезоні, вочевидь, завдання «Тайму»  полегшив той факт, що, принаймні у першому колі львів’ян не вважали основним претендентом, а лише одним із кількох. Тепер ж ситуація зміниться?
- Звісно, на початку кожного чемпіонату вимальовується когорта основних претендентів. Торік основними претендентами були «Енергія» та «Шахтар», а також «Тайм», «Ураган», «Єнакієвець». Останні три команди були, так би мовити, на другому плані. Думаю, у першому колі своєю грою «таймівці» показали, що їхня ціль – це чемпіонство. Взимку, як ви пригадуєте, прийшла в «Тайм» четвірка із «Енергії». Тоді уже усім стало зрозуміло, що «червоно-чорні» є основними претендентами на «золото».  Думаю, результат минулого сезону був закономірним.

- Теза про те, що «Енергія» в цьому сезоні знову є претендентом на чемпіонство ще потребує доведення чи наявність в складі знаних виконавців автоматично заносить їх до числа фаворитів чемпіонату?
- «Енергія», напевне, претендент на медалі, але для мене – це команда загадка. Ще не бачив жодної їхньої гри. На що «енергетики» будуть претендувати в цьому сезоні можна буде сказати після 3-4 турів, а після першого кола зробити висновки стосовно їхньої літньої трансферної політики. По іменам ця команда є претендентом на медалі, а як вони зможуть зігратися, показати якісний командний футбол, покаже час.

- А кого в цьому сезоні варто вважати претендентами на «золото»?
- Безумовно, «Шахтар» і «Тайм». Ці команди на сьогоднішній день найкраще укомплектовані. Виділив би також «Ураган» із «Єнакієвцем». А уже потім йдуть «Енергія», «Локомотив». «ТВД» достатньо не передбачуваний, зазвичай, по ходу сезону робить чимало помилок, які перекреслюють амбітні плани керівництва. 

- В «Тайму» вистачить сил вдало грати в національному чемпіонаті, Кубку України та Кубку УЄФА?
- Думаю, вистачить. У нас 14 футболістів високого рівня. Тренеру, мабуть, завжди доводиться думати, кого ставити в основу. Адже дві людини в нас не попадають в заявку. Отож, сил мало б вистачити. Головне – добре почати чемпіонат. Хто впевнено починає чемпіонат, зазвичай, впевнено і завершує його.            

- Це правда, що через конкуренцію за місце на майданчику, «таймівці» один одного не шкодують на тренуваннях і грають дуже жорстко?
- Так, воно і є. Кожен хоче закріпитися в складі, а тому під час двохсторонніх ігор граємо жорстко, по-спортивному заводимося. Бувають жорсткі сутички, інколи тренерам доводиться нас заспокоювати. На щастя, вдалося нам уникнути важких травм. Єдине, травмувався Євген Москвін, але він уже одужав, набирає форму.


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=286&Itemid=3

Просмотров: 811 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz