Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 13 » Кондратюк: Було важко працювати в таких умовах PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою 11.11.2009
00:19
Кондратюк: Було важко працювати в таких умовах PDF Надрукувати Надіслати електронною поштою 11.11.2009
Гравець «Тайму» про товариську гру із ТВД, підготовку до ігор Кубка УЄФА та епідемію грипу 

- Олександр, найперше про гру із ТВД...

- В спарингу із ТВД ми чітко виконували тренерські вказівки. В першому таймі відпрацьовували гру один в один, а після перерви гру у п’ятьох. Основне було виконати завдання поставлене тренером, а не добитися результату. Все вдавалося, єдине не встигали перелаштовуватися при грі із п’ятим польовим гравцем. Через це і пропустили у порожні ворота 2 голи. Вважаю, загалом зіграли не погано, але багато помилялися. Впродовж тижня ми займалися фізичною підготовкою. Можливо втома позначилася на наших діях. Втім, ми повинні перемагати ТВД в кожній грі і завжди доводити, що ми чемпіони.

- Як вважаєте, пауза в чемпіонаті суттєво вплине на підготовку «Тайму» до елітного раунду Кубка УЄФА? Окрім товариської гри із ТВД, впродовж двох з половиною тижнів «червоно-чорним» не вдасться більше ні з ким зіграти…

- Справді, календарна гра із «Ураганом» нам би краще допомогла підготуватися до ігор Кубка УЄФА. В товариському матчі не має тої відповідальності, яка присутня в офіційному протистоянні. Хоча, як на мене, пауза в чемпіонаті дозволила нам досконаліше вивчити суперників по елітному раунду. Ми тактично будемо кращі готові. Головне, не втратити ігровий тонус. Над цим і працюватимемо в заключні дні перед виїздом в Чехію.

- Ще один блок питань не зовсім футбольних. Львів пережив через грип паніку. Як ви реагували на повідомлення про епідеміологічну ситуацію в нашому місті?

- Справді, про епідемію говорили багато, причому постійно наголошували на страшних фактах. Моя сім’я відреагувала на ці повідомлення дуже неспокійно. Попри те, що ми усі професіонали і зобов’язані за будь-яких умов вправно виконувати свою роботу, було важко працювати в таких умовах. Паніка через епідемію вплинула на тренувальний процес, на наш побут.

- Батьки, родичі часто телефонували в ці дні?

- Дуже часто спілкувався з батьками та родичами, заспокоював їх.

- А як ви рятувалися від грипу?

- В мене дуже турботлива дружина. Постійно мені готувала смачний чай, в основному оберігалися народними засобами: часником, цибулею. Антибіотики чи інші препарати не хотілося вживати, оскільки вони ослаблюють організм, а це для тренувального процесу погано. В цьому питанні повністю довірився дружині, вона зі своїм завданням впоралася, я не захворів (Сміється).

- Не було думки дружину минулого тижня відправити в Харків?

- Були такі думки… Але в потязі мандрувати було теж небезпечно, невідомо де ще більша небезпека: в потязі чи вдома у Львові. Мені було значно спокійніше, що моя сім’я залишалася зі мною, тому від цієї ідеї ми відмовилися.

- Спортсмени не можуть приймати для профілактики звичайних ліків, адже існує ймовірність потрапляння в організм заборонених препаратів. Клубний лікар консультував по цьому питанню?

- Нас попереджали стосовно тих препаратів, які не можна вживати, просили обходитися народними засобами. Лікар у нас кваліфікований, забезпечив нас дозволеними препаратами, які не ослаблюють організм.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/361/2/
Просмотров: 685 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz