Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 30 » Киев-НПУ - МФК "Одесса" 0-1, 4 тур, 29.11.2013
01:28
Киев-НПУ - МФК "Одесса" 0-1, 4 тур, 29.11.2013

КИЕВ-НПУ – МФК ОДЕССА – 0:1 (0:0)

29 ноября 2013 года. Киев. СК НПУ им. Драгоманова

Гол: 0:1 Еремин, 27.

«Политехники» сыграли неплохо, создали ряд опасных моментов у ворот Павла Цыбенко, но последний так и не пропустил, во втором матче кряду сохранив свои ворота «на замке» (после 4:0 в Южноукраинске). Зато его партнеры, которым не везло в серии эпизодов, во втором тайме сумели открыть и одновременно закрыть счет в матче – единственный гол – дело левой ноги Олега Еремина. В итоге – 1:0 в пользу одесситов, которые в нынешнем сезоне претендуют на высокие места. Конечно же, если будут играть настолько же дисциплинированно. Впрочем, «Киев» сбрасывать со счетов никто не собирается. Неудачный старт – это еще не катастрофа, ведь впереди еще много важных и интересных игр.

В следующем туре «Одессе» предстоит третья выездная игра подряд – с сумасшедшим кременчугским «Лукасом», который и забивает много, и пропускает много. А вот киевляне 7 декабря не сыграют. Зато в 6-м туре на своей площадке примут все тот же «Лукас».

Леонид ФРАНЦЕСКЕВИЧ, специально для АФЛУ

Звіт від Андрія Гулія, «Одеса» продовжує перемагати"

Одесити вдало стартували у чемпіонаті взявши дві перемоги у стартових турах. А от кияни при двох поразках лише в третьому турі змогли відчути смак перемоги і сьогодні могли зрівнятися за очками зі своїми опонентами.

У першому таймі команди не форсували події і більша частина гри проходила в середині майданчика, а справжніх гострих моментів було обмаль. Хіба що напівмоменти, як, наприклад, удар-простріл Максима Войтка, який не встиг замкнути Сергій Мельник, чи удар в дотик Миколи Гнезділова з перспективної позиції повз.

На 14-й хвилині гості мали відкривати рахунок: Олег Єрьомін відібрав м’яч у захисника і, вийшовши віч-на-віч, перекинув воротаря, проте влучив у поперечину.
«Педагоги» на це відповіли двома супермоментами. Спочатку Роман Пачев дуже швидко ввів аут на самотнього Войтка, навпроти якого був лише воротар, але Максим пробив повз. Ну а в кінці тайму у швидкому відриві Олександр Галицький м’яко підсік м’яч з меж штрафного майданчику, але теж не влучив у ворота.

На початку другої половини гри команди обмінялися гострими випадами. І якщо при ударі Дмитра Дрозда свою майстерність продемонстрував Тарас Коваленко, то коли Войток нанизав усю оборону одеситів разом з воротарем, на шляху м’яча став лише Сергій Таранчук.

Активний початок увінчався забитим м’ячем. Після метушні на правому фланзі м’яч відскочив у центр, а Єрьомін набіг і сходу з 8-ми метрів розстріляв ворота. «Драгоманівці» одразу ж могли зрівняти рахунок: Гнезділов пробив і м’яч зрикошетивши від Таранчука полетів у ворота, проте сам же Сергій встиг до нього дотягтися ногою і перевести у стійку.

Після цього «драгоманівці» почали суттєво збільшувати свій відсоток володіння м’ячем, активно застосовуючи дальні удари, але таких гострих моментів, як на початку, створити не змогли. До того ж, уже на 32-й хвилині команда заробила 5-те командне порушення, яке висіло над командою дамоклевим мечем.

Майже за 2 хвилини до кінця Тарас Коваленко почав допомагати своїм партнерам у полі, але забити це не допомогло. А от за хвилину до кінця Мельник ціною порушення не дав Сергію Коваленку пробити по порожнім воротам. Дабл-пенальті пробивав наддосвідчений Таранчук, але виконав його не найкращим чином. На цьому матч і закінчився.

Рівна гра двох приблизно однакових за класом команда, але одеситам щастить більше, тож вони з трьома поспіль перемогами впевнено очолили турнірну таблицю. Що ж до «Київ-НПУ», то представники столиці після 4 турів мають лише 3 очки і задача потрапляння в плей-оф ускладнюється, хоча місцями демонструють дуже симпатичну гру.

«Київ-НПУ» (Київ) – «Одеса» (Одеса) – 0:1 (0:0)

«Київ-НПУ»: Тарас Коваленко (к) - Роман Пачев, Максим Войток, Ігор Горло, Сергій Мельник - Микола Гнезділов, Павло Концеба, Олександр Галицький, Максим Концеба. Запас: Сергій Дудка (в), Максим Максимов, Сергій Дімитренко.
Тренер: Валерій Директоренко

«Одеса»: Павло Цибенко – Олексій Моторний, Дмитро Дрозд, Сергій Таранчук, Олег Єрьомін - Максим Швидкий (к), Євген Свиридов, Дмитро Корецький, Сергій Коваленко. Запас: Віталій Болтнєв, Андрій Костишин.
Тренер: Павло Ардаковський

Арбітри: Максим Бурлай (Черкаси), Павло Васьківський (Бровари)
Гол: Олег Єрьомін, 23.
Нереалізований дабл-пенальті: Сергій Таранчук, 39 (воротар)
Попередження: Павло Концеба, 22, Олександр Галицький, 25, Сергій Дудка, 32, Ігор Горло, 33.

Андрій Гулій, спеціально для АФЛУ

Просмотров: 426 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz