Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 26 » Киев-НПУ - Энергия 8-2, 3 тур, 22.11.2013
11:22
Киев-НПУ - Энергия 8-2, 3 тур, 22.11.2013

Кияни ніяк не можуть обійтися від кадрових втрат. Тільки-но відновився один з лідерів колективу Максим Войток, як травми зазнав його брат Ярослав. А ось гості з Южноукраїнська проводили сьогодні лише свій другий матч на такому рівні, тож навіть молоді «педагоги» порівняно з ними виглядали справжніми ветеранами.

Господарі швидко відкрили рахунок. Максим Войток і Ігор Горло запресингували Сергія Кокола, що й привело до точного удару Войтка з правого кута штрафного майданчика. Господарі продовжували створювати небезпеку і контролювати хід гри, але несподівано пропустили.

Сергій Бєліков зробив передачу з лівого флангу на Дмитра Кузьо, а той з-під Романа Пачева пробив у дальній кут – 1:1. Господарів це не знітило і вони продовжили грати так, як і до того, тобто відчували, що обов’язково заб’ють.

В середині тайму «Енергія» отримала право на дабл-пенальті. Дмитро Смук пробивав дабл-пенальті, але як саме пенальті, так і добиванні прийшлися по центру, тож не стали великою проблемою для воротаря. А так би хід гри міг змінитися…

На 14-й хвилині Пачев здалеку перевірив реакцію воротаря гостей, а першим на добиванні опинився Горло – 2:1. Ну а за пару хвилин швидка контратака результативнозавершалася триходівкоюГорло-Мельник-Войток. Варто відзначити, що кияни так і дограли тайм з 6-ма порушеннями, тобто 8 хвилин грали максимально обережно, а южноукраїнці за тайм взагалі жодного разу не порушили правил – це заслуговує на повагу.

Другий тайм почався з територіальною перевагою «драгоманівців», яка час від часу втілювалася у небезпечні моменти. А на 28-й хвилині Павло Концебарезультативно завершив стінку з партнером – 4:1 і судячи з перебігу гри це була майже перемога. «Енергія» не здавалася і теж створювала моменти, але було видно, що перемогу кияни вже не відпустять.

На 34-й хвилині Максим Концеба справа прострілив на Олександра Галицького – 5:1 і запахло розгромом. За три хвилини буквально з різницею секунд в десять два голи опинилися за спиною Костянтина Шитова. Спочатку Галицький зі своєї половини закинув прегарний «парашут» «за комірець» воротарю, який невиправдано покинув ворота. А вже за мить він же зіграв в стінку з Миколою Гнезділовим і завершив її сьомим голом.

Юрій Бойко взяв тайм-аут і після нього в обох командах замінилися воротарі, що правда Ігорю Бобко залишитися «сухим» не вдалося. Гнезділов зробив з ауту передачу в штрафний майданчик на Максима Концебу, який розвернувся і «з носка» розстріляв ворота.

За 1.02 до кінця «енергетики» заробили штрафний на дузі по центру і Роман Марченко своїм ударом буквально прошив «стінку» з воротарем, чим трохи покращив цифри на табло для очей южноукраїнських уболівальників. Після цього Тарас Коваленко пішов вперед як 5-й польовий гравець, але за останню хвилину забити представникам столиці дев’ятий гол це не допомогло.

У підсумку, «Київ-НПУ» набирає свої перші три очки у третьому турі, а «Енергія» продовжує набиратися досвіду для майбутніх звершень, адже досягти хороших результатів з першої спроби вдається небагатьом.

«Київ-НПУ» (Київ) – «Енергія» (Южноукраїнськ) – 8:2 (3:1)

«Київ-НПУ»: Тарас Коваленко (к) (Сергій Дудка, 37, Тарас Коваленко, 39)- Роман Пачев, МаксимВойток, Ігор Горло, Сергій Мельник - Микола Гнезділов, Павло Концеба, Олександр Галицький, Максим Концеба –Сергій Дімитренко. Запас: Максим Максимов.
Тренер: Валерій Директоренко

«Енергія»: Костянтин Шитов (Ігор Бобко, 37) - Роман Марченко, Дмитро Кузьо, Дмитро Смук (к), Сергій Кокол– Сергій Бєліков, Алік Андрєєв, Володимир Халаїм, Дмитро Бельдіян– Ігор Недяк, Володимир Патраман. Запас: Юрій Бойко, Євген Квасневський.
Тренер: Юрій Бойко
Арбітри: Микола Подранний (Житомир), Андрій Івашина (Суми)

Голи: Максим Войток, 3, 16,Ігор Горло, 14, Павло Концеба, 28, Олександр Галицький, 34, 37, 37, Максим Концеба, 38 –Дмитро Кузьо, 8, Роман Марченко, 39.
Нереалізований дабл-пенальті: Дмитро Смук, 12 (воротар)

Попередження: Ігор Горло, 13, Сергій Мельник, 22, Максим Войток, 40.

Андрій Гулій, спеціально для АФЛУ

Просмотров: 440 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz