Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 18 » Харків’яни знову вивозять з Києва перемогу. ХІТ (Київ) - Моноліт (Харків) 3-3, пенальті 5-6
19:04
Харків’яни знову вивозять з Києва перемогу. ХІТ (Київ) - Моноліт (Харків) 3-3, пенальті 5-6

Київський «ХІТ» надупевнено виступає у чемпіонаті Києва, а тому можна зробити висновок, що виступ у Кубку тут був поставлений у пріоритет, тим паче, з таким підсиленням як Дмитро Медвідь і Павло Химяк. «Моноліт» успішно виступає у першій лізі і ставить перед собою завданням перемогу у цьому турнірі. Крім того, у попередньому раунді «Моноліт» вже прибрав зі свого шляху одну київську команду – першоліговий «Київ-НПУ», тому невелику перевагу віддавали саме гостям. До речі, перед матчем виконавчий директор АФУ Микола Повисший зробив прогноз, що матч закінчиться серією пенальті – прогноз справдився, так що чекаємо наступних)

«Моноліт» заволодів територіальною перевагою, але довгий час це не давало гостроти. Та ось з 4-ї хвилини підходи до воріт Поліщука були розгадані і гості створили три моменти поспіль. Останній і був найнебезпечнішим. Лебідь бив з 2-х метрів і воротар якимось дивом зумів плечем відбити цей удар. Олег Лук’яненко дуже вчасно взяв тайм-аут.

Хвилинна пауза пішла на користь господарям, яким вдалося вирівняти гру і відповісти кількома дальніми ударами. Гра протікала у спокійному руслі. Можливо такий хід подій дещо і розслабив Романа Мякоту.

На 16-й хвилині Шувалов прострілив з кутового, воротар не встиг зорієнтуватися і Ігор Борсук відкрив рахунок. Віталій Чернишов взяв тайм-аут, але одразу після нього харків’яни пропустили ще один гол.

«Будівельники» вшосте порушили правила. При виконанні дабл-пенальті Мякота вибіг до лінії штрафного майданчика, але це не знітило Корнійчука, котрий відправив м’яч у кут – 2:0.Після цього епізоду місце у рамці зайняв Артем Тарасов.

На останніх секундах першого тайму Назаренко вивалився на побачення з другим воротарем «будівельників» і ефектно його перекинув, проте влучив у поперечину – на цьому й закінчили.

Другий тайм почався із зіткнення на бокові лінії Артема Тарасова і Андрія Борсука. Завершилося все потисненими руками і червоними картками для обох учасників цього інциденту. Продовжилося все не менш драматично.

На 26-й хвилині капітан «Моноліту» Кравченко справедливо отримав другу жовту картку. «ХІТ» зумів скористатися чисельною перевагою, щоправда в оригінальний спосіб. Зазвичай команди катають м’яч, щоб знайти момент для удару з вигідною позиції, а тут Дмитро Шувалов зробив рейд правим флангом поклав м’яч у дальній кут – 3:0.

Рішення Чернишова було миттєвим – Ланко у футболці воротаря. Слід сказати, що «Моноліт» до третього забитого голу грав з 5-м польовим і робив це дуже непогано.

Моменти на ворота «ХІТа» просто сипалися і важко сказати, як, наприклад, Педяш з пари метрів двічі пробивав паралельно воротам. Як би там не було, а харків’яни свого досягли. Спочатку Рибак замкнув дальню стійку, потім Долгова знайшли передачею в штрафному майданчику і вн розібрався у ситуації, а на останок Малишко опинився сам на сам з воротарем і переграв того.

Після встановлення паритету у ворота харків’ян повернувся воротар і було видно, що якби матч тривав ще не три хвилини, а трохи більше, то «Моноліт» мав би усі шанси дотиснути деморалізованих киян.

Серія пенальті – це лотерея і тут двічі не пощастило Олександру Поліщуку. Спочатку він майже відбив удар Сколотія, але удар був такої сили, що м’яч пробив руку, а потім ногою зміг парирувати удар Малишка, правда від неї він теж влетів у ворота.

«Моноліт» вдруге подолав київський бар’єр на шляху до Кубка і вдруге проявив характер. Побажаємо подальших успіхів симпатичній команді Віталій Чернишова. А от «ХІТу» доведеться відкласти свої кубкові амбіції на наступний сезон.

«ХІТ» (Київ) – «Моноліт» (Харків) 3:3 (2:0), по пен. 5:6

«ХІТ»: Олександр Поліщук (Дмитро Шульга на два пенальті в серії) – Ігор Борсук (к), Андрій Борсук, Дмитро Шувалов, Дмитро Медвідь – Олександр Корнійчук, Павло Химяк, Максим Назаренко, Антон Бутко – Олег Зборовський. Запас: Олександр Магда, Артем Іллічов.
Тренер: Олег Лук’яненко

«Моноліт»: Роман Мякота (Артем Тарасов, 17, Роман Мякота, 22) – Максим Панасенко, Сергій Малишко, Костянтин Сколотій, Євген Кравченко (к) – Тарас Рибак, Ярослав Лебідь, Євген Ланко, Андрій Воронько – Олександр Мінаєв, Олександр Педяш, Дмитро Долгов, Станіслав Моспан.
Тренер: Віталій Чернишов

Арбітри: Олександр Білащенко (Чернігів), Олександр Кухарь (Кривий Ріг)

Голи: Ігор Борсук, 16, Олександр Корнійчук,16 (дабл-пен.), Дмитро Шувалов, 26 – Тарас Рибак, 27, Дмитро Долгов, 34, Сергій Малишко, 37.

Попередження: Ігор Борсук, 9, Антон Бутко, 37, Олександр Корнійчук, 38 – Євген Кравченко, 13, 26, Артем Тарасов, 22, Тарас Рибак, 25

Вилучення: Андрій Борсук, 22 – Артем Тарасов, 22, Євген Кравченко, 26

Порушення: 7 (4) – 10 (6)

Серія пенальті: Корнійчук, Магда (вище), Бутко, Шувалов, Поліщук, Іллічов, Химяк (воротар) – Воронько, Сколотій, Долгов, Рибак, Ланко (повз), Педяш, Малишко

Удари в площину: 8 (4) – 8 (3)

Удари повз: 9 (6) – 15 (10)

Гольові моменти: 14 (6) – 16 (4)

Андрій Гулій, спеціально для Аматорської футзальної ліги України

ИСТОЧНИК: http://futsal-amator.com.ua/ukraine/harkivyani_znovu_vivozyat.php

Просмотров: 407 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz