Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 4 » «Кардинал» відібрав очки в «Енергії»
19:21
«Кардинал» відібрав очки в «Енергії»
У матчі 15-го туру розіграшу Екстра-ліги львівська «Енергія» у гостях розійшовся миром із командою «Кардинал-Рівне» - 1:1.

Так сталося, що в останніх іграх «Енергія» багато голів не забивала. Гольових моментів підопічні Станіслава Гончаренка створюють багато, але відсоток їхньої реалізації незначний. Матч із «Кардиналом» став третім поспіль, в якому «зелено-білі» вражали ворота суперників лише одного разу. Найбільша проблема в тому, що в попередніх двох іграх власні ворота львів’яни залишали недоторканими, а ось в Рівному зробити це не вдалося.    

«Кардинал» ніколи не приховував свого принципового ставлення до «Енергії». І матч 15-го туру став яскравим підтвердженням цього. Загалом, гра була достатньо бойовою. У першому таймі небезпеки не бракувало поблизу воріт обох команд. Львів’яни більше контролювали хід гри, більше часу володіли м’ячем. Рівенчани ж побудували гру на контратаках. У складі господарів особливо наполегливими були Мар’ян Маринюк, Сергій Піддубний та Олександр Бондар. В «Енергії» гравців, які могли відзначитися було значно більше.

Відразу після перерви «енергетики» затиснули суперника на його половину майданчику. Господарі лише зрідка підходили до воріт Владислава Лисенка. Причому ці виходи були достатньо небезпечними. Але страж воріт «Енергії» був на висоті. На 34-й хвилині глядачі побачили перше взяття воріт – після пасу Степана Струка забив Сергій Якунін – 0:1. До речі, це 1000-й гол «Енергії» у матчах елітного дивізіону чемпіонатів України.

Відразу потому господарі заграли агресивніше. Відсидітися до кінця гри в захисті «енергетикам» не вдалося. Уже на 37-й хвилині Михайло Волянюк невідпорним ударом під поперечину поновив паритет – 1:1. Як не старалися підопічні Станіслава Гончаренка знову вийти уперед, «Кардинал» зробити їм це не дозволив. Отож, у першому матчі 3-го кола та у стартовій грі Нового 2012-го року «Енергія» зіграла внічию із «Кардиналом» - 1:1.
Кращими гравцями матчу було визнано воротарів обох команд: Владислава Лисенка та Віталія Дєнюжкіна.

Екстра-ліга. 15 тур

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Енергія» (Львів) 1:1 (0:0)
4 січня. Рівне. ДЮСШ-4. 13:00
Арбітри: В’ячеслав Дараган, Сергій Гроховецький (обидва - Київ).
Третій арбітр – Олександр Дем’янюк. Хронометрист – Петро Кравцов (Рівне)
Інспектор – Олександр Жовтоног (Дніпропетровськ). Делегат – Анатолій Сергєєв (Харків).
«Кардинал»: Дєнюжкін – Паршиков-к, Піддубний, О. Бондар, Маринюк – Ситник, Танський, Когут, Волянюк
«Енергія»: Лисенко – Овсянніков, Павленко, Струк, Якунін - Макаєв, Чепорнюк, Бондар, Рогачов, (Тригубець-21) – запасні: Кардаш, Вершинін
Голи: Волянюк (37) – Якунін (34)
Попередження: Маринюк (24)

ИСТОЧНИК% http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/312-kardynal-vidibrav-ochky-v-energiji.html

Просмотров: 539 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz