Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Январь » 12 » Кардинал-Рівне розпоченає рік з перемоги
11:32
Кардинал-Рівне розпоченає рік з перемоги
«Кардинал-Рівне» - «ПФС» - 6:3 

Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.
«Кардинал-Рівне»:
Денюжкін (Пітула, 21-25) - Піддубний, Волянюк, Тригубець, Паршиков - Танський, Басіч, Данилюк, Сондак, Чеботарьов, Когут
«ПФС»:
Руденко - Алексеєнко, Яблонський, Чернієнко, лина - Радько, Безуглий, Єрмоленко, Капелюшний, Кольцун, Мельник
Арбітри: Дребужан (Мукачево), Проць (Дрогобич)
Голи:
Паршиков (14, 25), Тригубець (20), Волянюк (33, 38), Сондак (33) - Басіч (15 - автогол), Чернієнко (17, 33) 
Попереджені: Чеботарьов (12) - Руденко (18) 
Удари
(в ствір): 28 (17) - 13 (8)

Кардинал-Рівне переміг у досить не простому матчі ПФС з міста Севастополя.

З перших хвилин Кардинал-Рівне на правах господарів пішов в перед і впевнено контролював м'яч на половині поля гостей. Проте перші хвилини пройшли абсолютно без моментів. До середини тайму Кардинал спромігся таки створити декілька напівмоментів, втім результату вони не принесли.

На 9 хвилині Волянюк не зумів реалізувати фактично вихід 1 на 1 з воротарем. 

ПФС досить вдало захищався і на 12 хвилині провів вдалу контратаку. яку лише ціною попередження зупинив Чеботарьов.

На 14 хв. рівнянам таки вдалось відкрити рахунок. Після скидки Піддубного Андрій Паршиков метрів з 7-ми перекидав м'яч через голкіпера - м'яч зачепив ногу захисника і влетів у сітку.

Проте вже за хвилину гості відгрались Мельник пробив по воротах рівнян. м'яч влучив в Басіча і влетів всітку. А ще за 2 хвилини все той же Мельник прострілив в здовж воріт і Андрій Чернінко увігнав круглого у верхній кут воріт.

Кардинал відразу ж пішов відігруватися. На 18 хв грубо порушив правила голкіпер гостей. за що і був нагороджений гірчичником. Фол виявився 6-м, однам Михайло Волянюк не реалізував 10-метровий пробивши мимо воріт.

Кардинал атакував, але ПФС двоволі грамотно захищався, і здавалось що на перерву команди підуть за переваги гостей, проте гравець ПФС був іншої думки і за 20 секунд до сирени відверто порушив правила (в уквальному сенсі осідлавши суперника). 7-й фол і знову 10-метровий. На цей раз підійшов до м'яча Тригубець і чітко пробив у правий від голкіпера кут воріт.

У другому таймі Кардинал пішов в атаку адже господарів нічия ажніяк не влаштовувала. На 25 хвилині Кардинал таки зумів вийти вперед. Сондак прострілив справа і Андрій Паршиков у боротьбі з захисником проштовхнув м'яч у сітку.

На 32 хвилині у обох команд було по 5 фолів. У грі обох команд відчувалося нервове напруження.

На 33 хвилині Михайло Волянюк скористався пожежею впоблизу воріт гостей і вдало пробив з меж штрафного майданчику зробивши рахунок 4:2

ПФС відразу бере таймаут і випускає 5 польового і вже замить арбітр відновлює інтригу зафіксувавши 6 фол у Рівнян. Чернієнко чітко реалізував 10-метровий скоротивши рахунок до мінімуму.

Проте з таким розвитком подій гравці Кардиналу були категорично не згодні і вже за мить Сондак вдало замкнув передачу Тригубця зробивши рахунок 5:3.

А ще за хвилину Піддубний не реалізував 10-метровий пробивши точно в руденка.

Та все ж до кінця гри Кардиналівці зуміли ще раз відзначитися. Арбітр призначив ще один 10-метровий за 7 фол і Волянюк на цей раз таки увігнав круглого в сітку воріт ПФС.

У першій грі року ардинал-Рівне зумів здолати опір супротивника, а як відомо як рік розпочнеш, так його і проведеш. одже залишилося побажати нашим хлопцям і надалі радувати нас такими красивими перемогами як сьогодні.

ИСТОЧНИК: http://cardinal-rivne.at.ua/news/kardinal_rivne_rozpochenae_rik_z_peremogi/2011-01-11-60



Просмотров: 560 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz