Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Март » 26 » "Кардинал-Рівне" - "Єнакієвець" - 4:3
15:31
"Кардинал-Рівне" - "Єнакієвець" - 4:3

Після прикрої поразки в Єнакієво з рахунком 2-9 справою честі для рівнян було виграти у цьому матчі.

 

З перших хвилин гра проходила досить нервово і без особливих загострень. Команди по черзі атакували але до небезпечних моментів справа не доходила. Але на 9 хвлині Кардиналу вдалась непогана атака і Мар'ян Маринюк прострілив в штрафну після чого гравець Єнакієвця Турчак зрізав м'яч у власні ворота.

 

Після забитого гола Кардинал окрилений успіхом пішов вперед і перевага рівнян почала зростати, все більше і більше господарі контролювали м'яч на чужій половині поля. Проте і Єнакієвець мав непогані шанси для взяття воріт. Удари Хурсова, Замятіна і Чуднова могли досягти мети якби не майстерність Андрія Пітулі. А наприкінці першого тайму вже Нестерук зрізав м'яч у власні ворота - гостям допомогла реакція їх голкіпера.

 

В другому таймі вже Єнакієвець з перших хвилин пішов відіграватися і Валерій Замятін декілька раз пробивав по воротах, проте Пітуля легко справився з цими ударами. А «Кардинал-Рівне» зосередився на захисті і почав грати на контратаках. На 27 хвилині господарі провели зразкову контратаку і вийшовши вдвох на одного голкіпера і свій шанс не змарнували. Михайло Волянюк віддав передачу на Олега Чеботарьова і той переправив м'яч вже у порожні ворота. А ще за хвилину рівняни довели рахунок до розгромного. Піддубний прострілив з права і Сергій Тригубець практично з лінії воріт зробив рахунок 3-0.

 

Склалось враження що Єнакієвець посипався. Проте тренер гостей вчасно взяв тайм-аут після якого Замятін вийшов 5-м польовим. Гра в більшості досить швидко почала приносити свої результати і вже на 31 хвилині Денис Гуменюк обігравши на швидкості Тригубця сильно пробив в нижній кут воріт.

 

Далі гра дещо заспокоїлася. Кардинал-Рівне увімкнув пресинг і гостям важко вдавалося перейти власну половину поля.

 

«Єнакієвець» продовжував грати з 5-м польовим і на 37 хвилині після невдало розіграного ауту м'яч опинився в Сергія Тригубця, якому залишалось переправити його в порожні ворота, 4-1. Здавалось би перемога вже в кишені, мабуть ці думки були і в головах гравців «Кардиналу-Рівне», тому що інакше ніж розслабленістю пояснити два пропущені м'ячі важко. До честі гостей вони не здалися і спромоглись на 38 та 40 хвилинах скоротити рахунок до мінімуму. Однак більшого господарі дозволити їм не могли і гра так і завершилася перемогою рівнян.

 

 «Кардинал-Рівне»: Пітуля - Маринюк, Піддубний, Тригубець, Паршиков - Басіч, Танський, Волянюк, Чеботарьов – Когут,  Сондак

«Єнакієвець»: Мельник - Скорий, Турчак, Сільченко, Багатих - Хурсов, Доманський, Замятін, Нестерук, Чуднов, Гуменюк,

Голи:Турчак (9 - автогол), Чеботарьов (27), Тригубець (28, 37) - Гуменюк (31), Нестерук (38, 40)

Попередження: Піддубний (40) - Турчак (11), Замятін (35)


ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=402&translit=kardynal-rivne-enakievec-4-3

Просмотров: 533 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz