Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 22 » Кардинал поступився чемпіону
15:05
Кардинал поступився чемпіону
Львівський «Тайм» здобув чергову перемогу у чемпіонаті України. Цього разу підопічні Станіслава Гончаренка перемогли іншу львівську команду «Кардинал».

Команда Олександра Юзика з перших хвилин побудувала справжній мур біля своїх воріт. Тільки така тактика й могла принести результат. «Тайм» майже неупинно атакував увесь перший тайм, але ніяк не міг забити. Напевне, найкращий момент у першому таймі підопічні Станіслава Гончаренка мали на першій хвилині, коли після добивання Павленка з лінії воріт м'яч виніс захисник. Надалі «Тайм» завдав немало ударів, але захист «Кардиналу» діяв самовіддано. Кожний гравець підстраховував свого партнера і часто захисники усім тілом кидались під м'яч. «Кардинал» ж у першому таймі мав кілька контратак. Особливо небезпечним був рейд Волянюка правим флангом, але Іваняк, який до того стояв без діла, зумів парирувати м'яч.

Станіслав Гончаренко ніяк не хотів йти на перерву за нічийного рахунку і на 19-й хвилині випустив п'ятого польового, ним став Легчанов. Але навіть граючи у меншості «кардиналівці» вміло захищались, але їм все-таки не вистачило кількох секунд. За 2,7 секунд до сирени передачу Легчанова замкнув Павленко. Хто знає, якби не забили цей гол «таймівці» чи змогли вони б пробити оборону «Кардиналу» у другому таймі.

         Програючи у рахунку «Кардинал» заграв трохи відкритіше, та й «Тайм», зробивши свою справу, трохи зменшив натиск на ворота Жезла. Двічі на початку другої двадцятихвилинки пробивав Лаба, але перший удар парирував Іваняк, а другий – був неточним. Зрівнювати рахунок мав Когут, він опинився в п'яти метрах від воріт, але пробив мимо.

Все стало на свої місця впродовж двох хвилин, коли «Тайм» забив ще два голи. Спочатку Макаєв прийняв м'яч «на стовпа» і з розвороту пробив у нижній кут. А через дві хвилини Легчанов отримав подарунок від захисника і пробив повз Жезла. Заключні 9 хвилин поєдинку вже пройшли у дружній обстановці.

 

Склади команд:

«Кардинал»: Жезло – Кольцун, Сопільник(Когут), Лаба, Танський – Данилюк, Кудінов, Басич(Сондак), Волянюк

«Тайм»: Іваняк - Бондарь А., Кондратюк, Легчанов, Макаєв, Москвин, Овсянніков, Павленко, Скорий, Чепорнюк, Якунін

Арбітри: Олійник (Київ), Чупіс (Миронівка)

Голи: Павленко, 20, Макаєв, 29, Легчанов, 31

Попередження: Лаба, 22.

ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=267&translit=kardynal-postupyvsja-chempionu
Просмотров: 743 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz