Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 21 » Кардинал -Энергия -2:6 . Послесловие.
10:55
Кардинал -Энергия -2:6 . Послесловие.

Враженнями від матчу "Кардинал"-"Енергія" поділилися головні тренери обох команд. Нагадаємо, перемогу у львівському дербі святкували "енергетики" - 6:2.

Микола Сич, головний тренер "Енергії"

Якщо аналізувати останню гру з «Ураганом», то у грі з «Кардиналом» ми зробили менше помилок у захисті, - каже Микола Сич.- Якщо зробити висновки по цій грі, то можна сказати, що ми зробили маленький крок вперед. Це в не тому плані, що здобули три очки і першу перемогу у чемпіонаті. Ця перемога вадлива для нас психологічно. Утім, роботи у нас – непочатий край. Боєздатний колектив у нас тільки формується.

З чим пов’язана заміна Іванова на Шевченка у грі з "Кардиналом"?
Грою Іванова я незадоволений. Утім, йому необхідно самомупроаналізувати свою гру і зробити певні висновки. Думаю, у нього все буде добре. Хоч і Шевченко зіграв вперше у другій четвірці, відіграв він доволі вдало.

Роман Корінь, головний тренер "Кардинала"

Рахунок 2:6 відображає перебіг подій на майданчику?
Думаю, що так. Не знаю у чому причина такої великої кількості помилок збоку моєї команди. Можливо, такий у нас синдром домашніх ігор. Ми допускаємо грубі помилки, а така команда як «Енергія» спокійно ними користається. Такі помилки уже є неможливі у вищій лізі. Це можна собі дозволити при грі на місто чи на область.

З «Енергію» ви зіграли чимало матчів, готуючись до нового чемпіонату. Що змінилося у грі «енергетиків»?
-«Енергія» у першу чергу додала в комбінаційні грі. Вони більше почали тримати м’яч і за рахунок того мають більше можливостей для реалізації власних гольових моментів.
energia.lviv.ua

Просмотров: 747 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz