Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 9 » Юрій Карбовський: «Хороші результати нашого клубу не за горами»
10:01
Юрій Карбовський: «Хороші результати нашого клубу не за горами»
Гравець ФК «Спортлідер+» у інтерв’ю клубній прес-службі поділився враженнями від регулярного чемпіонату Екстра-ліги, а також розповів про свою ігрову кар’єру

-Юрію, які ваші враження від останнього матчу чемпіонату, в якому «Спортлідер+» помірявся силами із діючим чемпіоном турніру – львівською «Енергією»?

-На цю гру налаштовувались як на останній бій, адже хотіли напередодні старту Кубку Ліги гучно грюкнути дверима, перемігши в рідних стінах діючого чемпіона та володаря Кубку України. Грали з більш іменитим суперником на рівних, однак вирішальними в грі стали дві обрізки, якими сповна скористався Павленко, і видряпав нічию для «Енергії».

-Позаду регулярний чемпіонат Екстра-ліги. Як ти можеш прокоментувати цю частину турнірного шляху стосовно виступів твоєї команди?

-Наша команда грає лише перший сезон на подібному рівні, однак приємно, що ми не стали «хлопчиками для биття», а в кожній грі билися на майданчику до останнього, і були досить непростим суперником для кожного із опонентів хмельничан. Прикро, що не змогли перемогти, однак нічиї в іграх з «Єнакієвцем», «Ураганом», «Локомотивом» та «Енергією» змусили хлопців повірити в себе ще більше, і впевнений, що хороші результати нашого клубу не за горами. А в Кубку Ліги ми зробимо усе, щоб посісти підсумкове п’яте місце.

-Довгий час ти виступав у луганському «ЛТК». Що найбільше запам’яталось під час виступів за «телефоністів»?

-Саме там я розпочинав свою професійну кар’єру. Провів шість довгих сезонів у «ЛТК», і ніколи про це не жалкую. Найбільше згадується матч проти івано-франківського «Урагану» в сезоні 2005/2006. Ми тоді перемогли з рахунком 6:2, а я забив свій дебютний гол у Вищій лізі чемпіонату України.

-Минулий сезон ти провів в складі «Меркурія». Які твої враження від виступів у чернівецькій команді?

-У нас був дуже хороший колектив, який завжди прагнув найвищих турнірних здобутків. Важко працювали і приємно, що змогли здобути золоті медалі чемпіонату України з футзалу у Першій лізі.

-І наостанок, твої побажання вболівальникам клубу…

-Приємно мати таких вболівальників, як наші. Дякую їм за підтримку, а ми будемо робити усе можливе, щоб радувати їх позитивними результатами.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/5123.html

Просмотров: 486 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz