Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 15 » Юлія Форсюк: «Мій рідний клуб - Біличанка»
14:18
Юлія Форсюк: «Мій рідний клуб - Біличанка»

Українська легіонерка Юлія Форсюк поділилася враженнями від дебюту в чемпіонаті Росії, у складі МФК "Тюмень".

«Тюмень» здобула третю перемогу в рамках російського чемпіонату з міні-футболу серед жінок. У складі сібірячек успішно дебютувала українська легіонерка Юлія Форсюк, яка очолює список бомбардирів чемпіонату Росії (3 матчі - 4 голи).

- В одинадцять років прийшла в дитячо-юнацьку школу МФК «Біличанка» Україна. Через сім років я стала капітаном основної команди багаторазового чемпіона України. Всю кар'єру провела в «Біличанці», поки два роки тому не прийняла рішення її завершити. Але під час перерви я не розлучалася зі спортом, працюючи тренером в одній з найбільших мереж російсько-українських фітнес-клубів, - розповіла Форсюк в інтерв'ю кореспонденту АСН «Тюменська арена».

- Чи сильно здивувалася досить-несподіваного запрошення з Сибіру?
- Зізнаюся чесно, за ці два роки у мене було постійне бажання повернутися у футзал. Хотіла знову пережити знайомі моменти перемог і поразок, незрівнянні ні з чим. Я була безмежно рада запрошення Сергія Марадуди відновити кар'єру і спробувати свої сили в російському чемпіонаті.

- Що можеш розповісти про свой рідний чемпіонат, про який в Росії відомо лише про часті перемоги «Біличанкі»?
- «Біличанка» - єдиний жіночий клуб в Україні, який грає виключно у міні-футбол. Інші команди розглядають футзальний чемпіонат, як підготовчий процес у зимовий період до матчів великого футболу. У плані організації змагань в Росії все набагато професійніше. У новому чемпіонаті України візьмуть участь дев'ять команд. Важко сказати, чи похитнуться в цьому сезоні лідируючі позиції «Біличанки», яка є протягом семи років беззаперечним фаворитом.

- У «Тюмені» з тобою виступають бразилійки Рафа Пату і Каміла, а за регламентом російського чемпіонату в заявку на матч можуть бути внесені лише дві легіонерки ...
- У цій ситуації, мені здається, найважче нашому головному тренеру. Перед кожним матчем йому належить робити нелегкий вибір. Я зі свого боку буду робити максимум для того, щоб частіше допомагати своїй команді безпосередньо на майданчику.

- Твої найцікавіші спостереження про Тюмень?
- Місто мені дуже сподобалося. Впало в око велика кількість дорослих і дітей з написом на спині МФК або ФК «Тюмень». Приємно здивувала якість спортивних споруд. Ну, і погода, звичайно (усміхається). У нас в Україні до середини листопада позначка термометра рідко знижується нижче 5 - 10 градусів тепла. Але сибірські морози мені не страшні, оскільки я спокійно ставлюся до зими.

«Агентство спортивных новостей „Тюменская арена"»
Просмотров: 511 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz