Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 24 » Яскравий міні-футбол в УДПУ!
21:36
Яскравий міні-футбол в УДПУ!
МФК "Христинівка" - "Львівхолод" 3:4 (2:3)
Умань. УДПУ. 200 гл.
Арбітри: Подранний Микола (Вінниця), Конюхов Сергій (Житомир), Бурлай Максим (Черкаси), Зубко Микола (Черкаси)
Інспектор: Бельков валерій (Макіївка)
МФК "Христинівка": Негель - Смоловик, Мельник Ю., Накаєв, Шпичка - Галюк, Мельник В., Алексюк
"Львівхолод": Кудінов, Пунда - Хавер, Федюк, Цимбаляк, Грицина - Жезло, Кудінов, Денис, Кольцун, Фурда, Корінь, Строгий, Лаба
Голи: 1:0 - Мельник В. (5), 1:1-Хавер (5), 2:1-Накаєв (7), 2:2-Федюк (11), 2:3 - Денис, 2:4 - Федюк (37), 3:4-Смловик (38)
Попередження: Смоловик (33)
фоли: 3(1)-8(3)

Ще від моменту перемоги в першому раунді над кіровоградцями в Умані і околицях очікували цей матч. Воно і не дивно - христинівський "легіон" (тут не маю жодного сарказму) ще минулого року показав найкращий в області міні-футбол, закономірно ставши чемпіоном Черкащини. А цього сезону "Христинівка" несподівано для багатьох вийшла і на всеукраїнську арену. І в першому раунді національного кубку не залишили каменя на камені від кіровоградських гостей. І всім кортіло побачити міні-футбол ще вищого гатунку. Адже в суперники потрапив один з лідерів першої ліги. На превеликий жаль втрутилися в справу і вищі сили. Раптово і передчасно пішов з життя Микола Наконечний. Мер Христинівки був одним із творців яскраво спалахнувшого МФК. І багато хто навіть засумнівався в подальших перспективах мунціпального футбольного клубу. Але соратники Миколи Наконечного та футболісти вийшли на майданчик і яскравою грою вшанували память свого керівника! Переповнений зал педуніверситету як зустрів гравців оплесками так і провів їх оваціями - вони на це заслужили!
Матч для глядачів пройшов на одному диханні. Досить швидко стало зрозуміло, що зустрілися рівні і майстровиті суперники. Витончені міні-футбольні комбінації. Запекла але коректна боротьба за кожен мяч. Чудові сейви воротарів. Гарматні постріли. Все це було в арсеналі обох команд. На 5 хвилині номінальні (та і не тільки номінальні - зал шалено підтримував команду сусіднього для Умані міста) господарі відкрили рахунок Віталій Мельник пробив у самісінький дальній кут. Але не довго довелося радіти - на цій же 5 хвилині гості відігралися. Але Накаєв знову вивів МФК "Христинівку" вперед. Тепер гостям знадобилося 4 хвилини. щоб відігратися. Кинулося у вічі, що львівяни не пробачали помилок і жорстко карали за них. І взагалі мали високий відсоток реалізації моментів. Та і без фортуни тут не обійшлося. Достатньо сказати, що їм вдалося вийти вперед буквально за 2 секунди до перерви.
Другий тайм пройшов знову у рівній боротьбі. Час спливав а рахунок не мінявся. Христинівчани, яких палко підтримував зал, все більш активно йшли вперед. І тут важливу роль відіграла вже згадана удача. Вона була на боці гостей. В одному епізоді мяч влучив в поперечину їх воріт. Ще один удар прийняла штанга. Натомість практично рикошет прикрий призвів до гола в ворота господарів. вони не здалися. Зняли з гри воротаря. І змогли мов по нотах розіграти комбінацію і скоротити до мінімуму відставання. Двічі христинівчани і глядачі вимагали пенальті (гра рукою і поштовх у спину), але арбітри були інше бачення ситуації. Так львівяни і вистояли.
Дуже якісний і видовищний матч. Тому, повторюся, обидві команди заслужили на оплески. Жаль, що на цьому наш майстер-клас міні-футболу закінчився....

ИСТОЧНИК: http://umanfootball.com.ua/news/news5/563-yaskraviy-mn-futbol-v-udpu.html
Просмотров: 707 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz