Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 24 » Ярослав Заворотний: «Хлопчиками для биття не були»
12:16
Ярослав Заворотний: «Хлопчиками для биття не були»
Капітан ФК «Спортлідер+» у інтерв’ю клубній прес-службі поділився враженнями від перемоги в Кубку ліги, а також прокоментував дебютний сезон виступів хмельничан в Екстра-лізі

-Ярославе, які твої враження від перемоги в Кубку ліги? За рахунок чого команді вдалося перемогти у двох вирішальних матчах сезону?

-Ну, регулярний сезон пройшов не дуже вдало для нашої команди, потрібно було реабілітуватися. Цей турнір став нашим маленьким святом, і ми прагнули перемогти в ньому, щоб здобути підсумкове п’яте місце, закінчивши цим самим сезон на мажорній ноті і порадувавши наших вболівальників та керівництво. Хотілось набути психологічної впевненості і піти у відпустку в хорошому настрої.

-А як ти можеш прокоментувати дебютний сезон виступів хмельничан в Екстра-лізі? Яким він вийшов для ФК «Спортлідер+»?

-Ну, не дуже все добре склалось в чемпіонаті, але я б не сказав, що ми були «хлопчиками для биття». Можливо, декілька ігор провалили, але в інших матчах ми давали гідний бій будь-якому опоненту. А в цілому, всі команди дуже зіграні, а ми, як дебютанти, можливо, моментами трохи не розуміли один одного на майданчику.

-Який момент тобі запам’ятався найбільше в цьому сезоні?

-Запам’ятались два матчі в Кубку ліги, де ми перемогли «Кардинал-Рівне» та «Єнакієвець». Ці команди ставили перед собою найвищі завдання на цей турнір. Футбол є футбол, треба битися до кінця, і саме завдяки цьому ми перемогли в цих двох зустрічах.

-Яке відчуття тебе охоплювало, коли ти, як капітан команди, піднімав над головою Кубок ліги?

-В той момент відчував, що ФК «Спортлідер+» може показувати гідну гру та перемагати. Приємно, що завершення сезону порадувало мене позитивними емоціями.

-Незабаром стартує новий сезон. Чого можна в ньому очікувати від ФК «Спортлідер+»?

-Свої матчі ми будемо проводити у іншому залі, гратимемо чи не найкращому покритті в Україні. Зараз підемо у відпустку, переосмислимо минулий сезон, проаналізуємо усі помилки, і з новими силами розпочнемо новий турнір, де зробимо усе можливе, щоб боротися за призові місця.

-І наостанок, твої побажання вболівальникам клубу…

-Величезна подяка їм за підтримку та віру у нас. Дякую за те, що супроводжували нас у виїзних матчах, розділяли з нами як і радощі, так і невдачі. Приємно, що наша команда має таких фанів, і в новому сезоні будемо робити усе, щоб радувати їх лише перемогами.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/5271.html

Просмотров: 467 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz