Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » Іваняк: Повинні перемагати будь-якого суперника
12:27
Іваняк: Повинні перемагати будь-якого суперника
Чинний чемпіон України з футзалу львівський «Тайм» уже в угорському Дебрецені, де розпочне боротьбу в основному етапі Кубка УЄФА. Про суперників української команди розповів воротар «червоно-чорних» Євген Іваняк.

Євген, найперше про останню гру чемпіонату України проти ТВД, яку ваші одноклубники назвали генеральною репетицією Кубка УЄФА. Своїми діями задоволені?
В першу чергу, задоволений, що наша команда здобула три очки. Це для мене найбільша радість. Засмучений тим, що пропустили два необов’язкові голи. Проаналізуємо ці голи, щоб в майбутньому таких помилок не припускатися. Перший гол пропустили після прострілу у воротарський майданчик, де знаходився гравець ТВД, який був здатен переправити м’яч у ворота. В цьому моменті мені не вистачило вміння прочитати ситуацію. А при другому голі я вийшов із воріт на доволі велику відстань. Якби я по-іншому поставив людину на дальній штанзі, а сам залишився ближче до воріт, то голу могло і не бути. Хоча Сільченко молодець, зумів правильно оцінити ситуацію і переграти мене.

В груповому етапі Кубка УЄФА першу гру ви проведете проти господарів - «Береттойфалу». «Тайм» переглядав запис однієї гри угорців, що можете сказати про цю команду?
Ми одну гру дивилися, але одна справа перегляд касети, а зовсім інша побачити вживу гру суперника. Тим паче, що ми бачили, як на мене, не найкращу гру у виконанні чемпіона Угорщини. «Береттойфалу» значно потужніше виглядає, аніж у тому матчі, який ми бачили. Впевнений, угорці нам «по зубам». Господарі, мені здається, спробують максимально використати стандарти: розіграш кутових, аутів, штрафних. Крім того, вони гратимуть на контратаках.

Чемпіонат Угорщини не на провідних ролях у Європі. Тож, для «Тайму» позитивним підсумком гри із «Береттойфалу» може бути лише перемога, а не нічия?
Безумовно, ми переслідуємо високі цілі, а тому повинні перемагати будь-якого суперника. Що стосується угорського чемпіонату, то він, справді, впродовж останніх років не на провідних ролях. Хоча збірна вряди-годи при підносить цікаві сюрпризи. Справа в тому, що основна когорта гравців національної команди Угорщини грала в Румунії, де рівень чемпіонату значно вищий. Наскільки мені відомо, більшість збірників повернулися в рідний угорський чемпіонат. Тому рівень їхньої першості мав би вирости.

В Дебрецені матчі проводитимуть специфічними м’ячами. В чому ця специфіка?
В Україні ми граємо трохи важчими м’ячами, аніж будемо грати в Дебрецені. «Ударна дистанція» в наших м’ячів трохи менша. Приміром, удар із 10 метрів в Дебрецені, буде рівносильним удару із 8 метрів нашим м’ячем. Та й стрибучість м’яча буде більшою. Але не думаю, що цьому нюансу потрібно приділяти надмірну увагу.

Другий матч в Дебрецені «Тайм» проведе проти «Лупаренсе». Як охарактеризуєте цю команду?
Італійці завжди вирізнялися цікавою грою, вони роблять ставку на індивідуальну роботу нападників. Звернув увагу на те, що їхня команда дуже грамотно, тактично правильно захищається. В них дуже хороше взаєморозуміння, добре один одного страхують. Плюс, усі гравці «Лупаренсе» атлетичні. Але в нас є свої козирі, які збираємося продемонструвати італійцям, тоді нехай вони вже думають, чим їх «накрити».

Останній суперник групового етапу в Дебрецені – молдовське «Торнадо». До вивчення цього суперника «Тайм» навіть не приступав, оскільки команди перебувають в різних вагових категоріях?

Категорії різні, але це ще не означає, що ми подумки уже записали собі три очки здобуті в матчі з «Торнадо». Спершу треба перемогти молдаван. Зрозуміло, що ми завідомо фаворити. Але свій статус в кожному матчі потрібно підтверджувати. Що стосується молдаван, то у своїй кар’єрі грав тільки із збірною цієї країни. Вони грають у схожій до нашої манери: четвірками, намагаються проводити мобільні атаки. Як на мене, молдаванам бракує тактичної та фізичної потужності. Але в Молдові є цікаві футзалісти.

http://turnir.com.ua

Просмотров: 715 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz