Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 24 » Іваняк: Будь-хто в «Урагані» може створити загрозу воротам «Тайму»
10:53
Іваняк: Будь-хто в «Урагані» може створити загрозу воротам «Тайму»
Про тонкощі підготовки воротарів до гри клубній прес-службі розповів голкіпер «Тайму»  Євген Іваняк.

Євген, гравці перед матчами вивчають команду-суперника, її тактичні схеми, награні комбінації. А як у воротарів відбувається теоретична підготовка до наступної гри?

Справа в тому, що в українському міні-футболі нових облич з’являється не багато. Тому заздалегідь знаєш, що від кого очікувати. Ми постійно практично проти одних і тих же футзалістів граємо. Знаєш, хто полюбляє несподівано пробити здалеку, хто постійно перебуває на вістрі атак, проти кого потрібно бути готовим вийти із воріт і у випадку погрішностей оборони підстрахувати. Думаю, усі воротарі знають специфіку суперників: хто лівша, хто б’є  правою ногою тощо.

А є гравці із «незручним ударом»?

В принципі є такі. Хоча не стільки із незручним, як із «шальним» ударом. Ось до прикладу Валентин Цвєлих із «Урагану» б’є з носка, у нього «шальний» удар. Дуже неприємний  удар в Тіагу із «Шахтаря». Граючи проти команд цих гравців, завжди потрібно бути дуже уважним, готовим до несподіваних ударів.

В наступній грі «Тайму» саме доведеться зустрітися із «Ураганом». Хто ще в цій команді буде створювати найбільше клопотів для воротаря «червоно-чорних»?


Будь-хто в «Урагані» може створити загрозу воротам «Тайму». Когось виокремлювати не хочеться. В тих матчах «Урагану» цього сезону які я бачив, бувало так, що в одній грі лідерство в івано-франківській команді беруть на себе одні гравці, а в іншому матчі інші. Єдине, як казав, постійна небезпека надходить від Цвєлих, але продукувати гольові моменти здатні і інші гравці.

Для воротарів, зрештою як і для гравців, суттєве значення має покриття майданчику. Як оціните покриття домашньої арени «Урагану»?

Покриття дуже жорстке. Там здавалось би паркет, але він якийсь «бетонний».  Втім, головне покриття є рівним. Усі в однакових умовах, як кажуть, поле квадратне, м’яч круглий… Як на мене, то краще нехай майданчик буде таким жорстким і рівним як в Івано-Франківську, аніж таким м’яким, але хвилеподібним, як на львівському СКА.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/456/2/

Просмотров: 653 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz