Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 23 » Іван СКІЦКО: "МИ НЕ ЇХАЛИ ЗА ПЕРЕМОГОЮ, МИ ЇХАЛИ ЗА ДОСВІДОМ"
15:02
Іван СКІЦКО: "МИ НЕ ЇХАЛИ ЗА ПЕРЕМОГОЮ, МИ ЇХАЛИ ЗА ДОСВІДОМ"
Нова генерація "ураганівців" - молодіжна команда "Ураган-2" зіграла свої перші матчі на 16-му традиційному турнірі "Кубок Визволення", який з 15 по 19 серпня відбувався у Харкові. Суперниками івано-франківської команди стали харківські "Моноліт" і "Локомотив-2", донецька "Шахта ім. Засядька", а також місцева аматорська команда "Nik-Ars". Хоча у цих дебютних змаганнях "Ураган-2" і посів останнє п'яте місце, проте для новоствореної команди, яка існує лише місяць, - це колосальний ігровий досвід.

Як зазначає головний тренер Іван Скіцко: "Однозначно, ми не їхали до Харкова за перемогою, ми їхали за досвідом". Для "ураганівців" турнір став корисним не тільки в плані практики, але й в плані формування колективного духу, адже команда згуртувалася й стала дружньою.

Великим позитивом дебюту було те, що в ході матчів окреслились найактивніші гравці команди. Тарас Тарасович продемонмтрував хороші якості бомбардира - на його рахунку 5 забитих м'ячів. З позитивного боку також відзначилися Дмитро Косатенко та Василь Баланик.

Основним недоліком цьогорічного "Кубку визволення", за словами тренера, став календар ігор турніру. Організатори навіть не приховували, що підлаштовували його саме під харківські команди. Тому підопічним Івана Скіцка довелося грати два матчі на день, що було надзвичайно тяжко для юних гравців. Зокрема, у третьому поєдинку грі проти "Шахти ім. Засядька" рятували лише вольові якості гравців.

"Це була найважча гра як у фізичному, так і в моральному плані. Хоча і було тяжко, проте душу гріла перша підтримка один одного. Цей кубок став справжньою перевіркою командної гри", - стверджував Василь Баланик. За словами Дмитра Косатенка, "як такої командної зіграності ще не було, однак "Ураган-2" обов'язково продемонструє її з початком сезону".

Проте ані тренер, ані гравці не засмучуються підсумковим результатом і прагнуть викладатися ще більше, адже наразі починається підготовка до першості України серед команд першої ліги, який стартує за 2 місяці.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 531 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz