Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 7 » Іван СКІЦКО: "ГОЛОВНЕ - СТВОРЮВАТИ І РЕАЛІЗОВУВАТИ СВОЇ МОМЕНТИ"
00:26
Іван СКІЦКО: "ГОЛОВНЕ - СТВОРЮВАТИ І РЕАЛІЗОВУВАТИ СВОЇ МОМЕНТИ"
еред стартом дебютного сезону у першоліговій першості України наставник івано-франківського "Урагану-2" Іван Скіцко відповів на кілька запитань прес-служби клубу...

- Іване Васильовичу, як виникла ідея створення команди, яка гратиме в Першій лізі?
- Рішення про сворення другої команди прийняло керівництво клубу. Ні для кого не секрет, що стратегічною ціллю "Урагану" є омолодження команди. Оскільки зараз існує потреба в молодих талановитих гравцях, які ще на довгі роки зможуть розвиватися та розвивати наш клуб.

- Чи стала несподіванкою новина про призначення вас на посаду головного тренера "Урагану-2"?
- Моє призначення було досить неочікуваним, проте я вдячний клубу за можливість реалізувати себе в новому амплуа. Мені подобалось тренувати діток в ДЮСШ "Ураган", однак завжди було бажання працювати зі старшими, особливо коли це потенційні гравці "Урагану".

Готувати команду, яка виступатиме в Першій лізі Чемпіонату України більш хвилююче, адже це велика відповілальність. Як кажуть, "Малі діти - малі проблеми, великі діти - великі проблеми". Тим не менш, зі старшими легше, вони свідомо вибрали футзал, вони присвячують себе цій грі, і найголовніше - вони чують, що я хочу їм донести. Тому, коли мені запропонували посаду головного тренера команди "Ураган-2", я довго не роздумував і одразу ж погодився.

- Влітку з метою комплектації команди до Івано-Франківська приїздило чимало молодих футзалістів. Скільки саме гравців пройшло оглядини?
- Ми запрошували юнаків з усієї України на тренувально-навчальні збори. Саме під час цих зборів ми подивилися 24 гравців, серед яких відібрали в команду 15 чоловік. Цікаво, що на оглядинах себе спробували двоє афроамериканських легіонерів, які навчаються в Івано-Франківську і грають у футбол на обласному рівні, але вони нам не підійшли за професійними критеріами.

- Під час підготовки до старту свого дебютного сезону "Ураган-2" взяв участь у двох товариських турнірах, а також провів чимало спарингів...
- Як товариські матчі, так і турніри стали для нашої новоспеченої команди колосальним ігровим досвідом. По-перше, на Кубку Визволення у Харкові ми побачили свої основні негативи та мінуси. На серії товариських ігор ми попрацювали над мінусами та навіть виокремили свої сильні сторони.

В іграх з такими сильними командами, як з чемпіоном першої ліги "Меркурієм" (Чернівці), з призерами обласного чемпіонату "Епіцентром-К" і "Баварією РП" та іншими, наша команда продемонструвала, що ми є цілком боєздатним колективом.

Звичайно, на турнірах у Харкові та Хмельницькому ми не завоювали нагороди, проте хлопці відчули, що таке справжня чоловіча боротьба на майданчику. По-друге, від час виїздних змагань наша команда дуже здружилася, вже відчувається наявність єдиного колективного духу, що не може не радувати.

Наразі найголовніша наша проблема є реалізація моментів, та ми над цим активно працюємо. Загалом можна сказати, що "Ураган-2" підготувася до старту Першої ліги десь на 60-80 відсотків. Впевнений, ми повинні додати в офіційних матчах.

- Чого чекаєте від дебютного сезону на всеукраїнському рівні?
- Наші суперники - це сильні, досвідчені та зіграні команди, тому нам буде не легко. Проте ми будемо боротися за нагороди, чого б це нам не коштувало. Якщо доведеться грати кожну гру як останню, ми будемо так робити. Основне завдання - набирати якомога більше очок та підійматися в турнірній таблиці.

Хочу, щоб наші хлопці відчули, що означає боротися не за 5-ті чи 7-мі місця, а за чемпіонство. Наразі, моєю головною метою є виховання у молодих гравців психології переможців, адже коли вони будуть думати та діяти як переможці, результат не змусить себе чекати.

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 496 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz