Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 14 » Іван Ільницький: «Доля бронзи у наших руках»
00:32
Іван Ільницький: «Доля бронзи у наших руках»
Перемігши харківський «Локомотив», львівська «Енергія» ще на крок наблизилися до того, аби вперше у своїй історії стати володарем бронзових медалей. Одним із героїв зустрічі став гравець «енергетиків» Іван Ільницький. Російський легіонер провів гол-красень у першому таймі. Зі спогадів про останній матч і розпочалася наша розмова.

- Іване, розкажи як тобі вдалося забити гол-красень…
- Варто відзначити хорошу передачу Олексія Петрушина. Я бив в дальній кут, вийшло непогано (сміється…). Утім, нічого особливого у цьому голі немає.

- Чому, на твою думку, матчі проти «Локомотива» «Енергії» даються непросто?
- Суперник доволі хорошого рівня. Якщо згадувати останній матч, то до того, як ми пропустили гол, ми володіли ініціативою. Якби реалізували свої моменти, гра б могла завершитися швидше. Ми тримали ниті гри у своїх руках. Коли суперник забив гол, усе могло повернутися як в одну, так і в іншу сторону. Якби рахунок став 3:0, харків’янам було б дуже важко, а вони забили гол у наші ворота, отримали емоційний заряд і могли добитися нічиєї. Загалом, «Локомотив» краще грає в себе вдома. У Харкові у них серйозна підтримка і команда діє агресивніше та розкутіше. Вважаю, що «Локомотив» - «домашня» команда. На їхньому майданчику грати нам набагато важче. Там ми програли. Як на мене, на той момент у нас була певна втома. Команда мала далеко не найкращу форму. У цій грі «Локомотив» виглядав дуже достойно.

- У складі «Енергії» ти провів уже чимало матчів. Який для себе вважаєш найкращим?
- Кращою гра була з «Єнакієвцем» у Львові. Ми перемогли з рахунком 7:1. Нам багато чого виходило. Мабуть, це була краща гра «Енергії» у першому колі. Команда вперше розгромила серйозного суперника. На виїзді ми їх перемогли з рахунком 9:2. В якійсь мірі для нас це зручний суперник. У футзалі буває таке, коли в один десь в одних виходить усе, в інших – нічого.

-«Енергія» в останніх матчах набрала непоганий хід. Команда зараз на піку своєї форми?
- Важко оцінити. Як на мене, ми зараз в нормальному ігровому стані. Тепер усе залежить від нас, і це дуже важливо. Якщо раніше чекали осічки суперника, то тепер цього немає.

- Мова йде про бронзові медалі?
- Звичайно. Утім, думаю, усе тільки починається. Нам достатньо один матч невдало зіграти, і з «Ураганом» будемо фактично в ідентичній ситуації. Тепер нам випадає грати з ними на виїзді, а там - важче. Звичайно, якби «Ураган» програв «ТВД», нам було б легше, однак боротьба за бронзу на цьому б не завершилася.

- Чемпіон України уже відомий?
-Так. «Тайм» - найдостойніший кандидат. Не думаю, що хтось зараз зможе скласти їм конкуренцію. Тепер боротьба в чемпіонаті лише за третє місце. Вважаю, що «Тайм» достойний бути чемпіоном. У цьому немає жодних сумнівів. Та й виконавці там дуже хороші.

- Наздогнати «Шахтар» вже нереально?
- Думаю, що це фантастика. Такий відрив навряд чи відіграємо. Утім, це футбол, тут буває всяке.

- Перед початком чемпіонату керівництво клубу поставило чітке завдання: чемпіонство. Для себе, мабуть, розумів, що це надскладне завдання…
- Думаю, усі розуміли, що це так званий аванс для нашої команди. Якщо ми потрапимо в трійку, то для першого сезону нової «Енергії» це буде локальним успіхом. Потрібно врахувати, що ми перший сезон разом. Якщо доберемося до бронзи, це буде достойний результат.

- Тобто, команду-чемпіона за рік не будують?
-Так. При правильній селекції, організації клубу уже в наступному році можна претендувати на золоті медалі та національний кубок.

- Відійдемо від футзалу. Ти вже не перший місяць у Львові. З містом, мабуть, уже познайомився…
- Місто мені дуже подобається, дружині також. Любимо прогулюватися центром, дивитися архітектуру. Вона є дуже цікавою. Та й інших місць, достойних уваги , у Львові не бракує.

- Що робиш у вільний час?
- Вивчаємо з дружиною англійську мову. Двічі на тиждень ходимо до репетитора. По телевізору люблю дивитися різні спортивні події. Кілька днів тому з Олексієм Петрушиним наживо переглянули поєдинок «Карпати» - «Таврія». Було цікаво. Загалом, дуже люблю переглядати хокейні матчі. Це не те, що дивитися по телевізору (сміється…)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1461
Просмотров: 908 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz