Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 2 » Інтерв’ю з Іваном Гончаром
17:02
Інтерв’ю з Іваном Гончаром

Пропонуємо вашій увазі інтерв’ю з президентом Хмельницького футзального клубу «Спортлідер+» за підсумками виступу команди восени 2011 року.

- Іване Ярославовичу, команда провела сім матчів у першій лізі, вийшла до 1/8 фіналу Кубка України. Як оцінюєте результати?

- Думаю, виступили гідно. Звісно, дивлячись на турнірну таблицю, то хотілося б бути вище. Але ми заробили ті очки, які мали заробити. Так, були втрати очок на останніх хвилинах, але цьому є пояснення. По-перше, не все залежить від нас. По-друге, команда не набрала оптимальної форми, не вистачає досвіду виступів на такому рівні. Але те, що  ми шості у турнірній таблиці – це позитивний результат. Приємно й те, що «Спортлідер+» вийшов до 1/8 фіналу Кубка України. І, сподіваюся, пройдемо й до наступного етапу.

- Тобто, ви задоволені виступом команди?

- Я задоволений тією грою, яку демонструє команда. Де коли не настільки важливий результат, а сама гра, самовіддача кожного гравця, бажання. Всі футзалісти «Спортлідера+» віддаються грі на сто відсотків. Те, що не вистачає ігрової практики, то, вважаю, у другом колі це все компенсується, і ми всі разом отримаємо ще більше позитивних емоцій.

- Перед стартом чемпіонату ви говорили про завдання – команда має посісти перше-друге місце. Це було реальне завдання чи все таки сказане в жартівливій формі?

- Це бажання! Але ж є реальне життя. А тому цілі та мета – це різні речі. Мету можна ставити яку завгодно, однак нам поки що, щоб її втілити, не вистачає кількох сильних та досвідчених виконавців. Сподівалися ми й на те, що Армен Беркумян допоможе, але він так і не зміг у нас заграти. Тому я розумію, що «Спортлідер+» лише перший рік грає у першій лізі і ставити одразу ж завдання посісти місце, не нижче другого, буде неправильним. Так, я хочу цього, але…

- А, як оціните виступ другої команди, яка в чотирьох матчах у другій лізі здобула лише одне очко?

- Перед «Спортлідером-2» не стоїть мета перемагати в усіх матчах. За команду грає багато молоді і ми хочемо з них виростити майбутніх лідерів першої команди. Я думаю вони, коли наберуться досвіду, поповнять ряди кращих футзалістів Хмельниччини. Тому вимагати результату від «Спортлідера-2» буде неправильно. Хай вчаться, грають та «набивають шишки». А очковий показник та місце в турнірній таблиці нас не цікавить.

- То ви такий добрий президент, якого все влаштовує…

- По другій команді жодних претензій немаю. Я бачив як ці діти боролися з «Октавою», за яку грають старші чоловіки та досвідченіші, а тому вважаю, що в наших хлопців є хороше майбутнє. Головне, щоб вони з бажанням та задоволенням працювали на тренуваннях та грали у футзал. Щодо першої команди, то, звісно, хотілося б кращого результату, але… Це перша ліга, в якій доволі багато рівних команд і кожна з них може «вистрілити». Тому подивимося, як пройдемо друге коло, тоді й будемо говорити про підсумки.

- І наостанок. Зізнається, очікували на те, що в «Спортлідера+» буде така чудова та чисельна вболівальницька підтримка, як вдома, так і на виїзді?

- Чесно? Очікував. І поясню чому. В Хмельницькому люди скучили за позитивним футболом, як за великим, так і за малим. Якщо б команда ще продемонструвала кращий результат, то, думаю, прихильників було б ще більше. І, якщо ми будемо на 3-4 місці, на що я розраховую, а також дійдемо до 1/4 фіналу Кубка України, то впевнений, що в «Спортлідера+» буде ще більше вболівальників. Люди хочуть видовища і наша команда повинна їм це подарувати.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2054.html
Просмотров: 537 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz