Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 31 » Інтерв’ю з головним тренером “Спортлідера+”
00:39
Інтерв’ю з головним тренером “Спортлідера+”

- У семи матчах «Спортлідер+» набрав шість очок. Чимало команда втратила на останніх хвилинах матчу. Як вважаєте, чому так сталося?

- Важко це пояснити. Можливо, не все від нас залежить. Треба, мабуть, просити допомоги в Бога, щоб трошки нам допоміг у майбутньому. Звісно, прикро стає, коли згадуєш матчі, які в яких ми були зобов’язані брати три очки, а набирали, в кращому випадку, одне. Десь не вистачило досвіду, десь везіння. У спорті ж як: «Немає фарту, чекай інфаркту».

- Тобто, ви не задоволені проміжними результатами в чемпіонаті?

- Я – тренер максималіст. Тому не задоволений виступом нашої команди. Розумієте, є клубі, які на голову вищі за наш, а є такі, з якими можна і було потрібно брати більше очок. Краще мали б зіграти у Ковелі, і «Лемберг» повинні були «не відпускати». Тому, вважаю, по тій грі, яку «Спортлідер+» демонстрував, команда знаходиться в турнірній таблиці не на тому місці. Але це аж ніяк не означає, що в другому колі ми обов’язково краще зіграємо. Це ж футзал… Однак буде прагнути до того, щоб піднятися в турнірній таблиці якомога вище.

- Ну, а як ви оціните останній матч у цьому році?

- Якщо коротко згадати мій стан після гри в Житомирі, то… горло сіло, нерви були на межі. Ми мали ту гру вигравати. Але нас переслідує якийсь злий рок – три матчі вигравали з рахунком 2:1, а завершували 2:2. Чомусь наприкінці багатьох матчів хлопці втрачали концентрацію. Тому зараз під час перерви в чемпіонаті будемо ще краще працювати над власними помилками.

- Гру проти «Київ-НПУ» перенесли на 18 лютого, тому наступний матч «Спортлідер+» зіграє 21 січня  проти «Львівхолода». Як команда готуватиметься?

- У нас на першому місці стоїть чемпіонат України та Кубок України. Тому одним із етапів підготовки стане участь «Спортлідера+» у «Кубку «Свободи», який пройде в Хмельницькому 13-15 січня. У цьому турнірі ми ставимо найвищі цілі. До речі, на «Кубок «Свободи» хочемо запросити потенційних новачків нашої команди. І 3-4 січня вийдемо з відпусток та будемо готуватися до «Кубку «Свободи».

- Тобто, у «Спортлідері+» можуть з’явитися нові виконавці?

- Не виключаю цього. Ми хочемо підсилити склад, але не знаю, чи дійдемо згоди з гравцями, яких запросимо у команду. Це футзалісти високого рівня.

ИСТОЧНИК:http://sportlider.km.ua/2050.html

Просмотров: 526 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz