Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 16 » Ільдар МАКАЄВ: "НА ВИЛУЧЕННЯ ЗАСЛУЖИВ НЕ Я, А ГОЛКІПЕР "ЛОКОМОТИВА"
00:22
Ільдар МАКАЄВ: "НА ВИЛУЧЕННЯ ЗАСЛУЖИВ НЕ Я, А ГОЛКІПЕР "ЛОКОМОТИВА"
Чемпiон та срiбний призер зiйшлися мiж собою в рамках четвертого туру чемпiонату України з футзалу. У пiдсумку харкiвський "Локомотив" та iвано-франкiвський "Ураган" розписали бойову нiчию 2:2.

Цей вислiд неабияк розчарував "Локомотив". Наставник харкiвського клубу Євген Ривкiн заявив, що результат його не влаштував. А чи задоволенi гравцi "Урагану"? Про це ми розпитали Ільдара Макаєва, одного iз учасникiв харкiвської битви.

- Ми їхали у гості до "Локо" за перемогою, - каже "Експресу" Макаєв - Але привезли нiчию. Це не найгiрший результат. Загалом, можна сказати, що ми задоволенi поїздкою до Харкова, адже все могло бути й гiрше.

- Чи вiдповiдає результат перипетiям на майданчику?
- Думаю, що так. Обидвi команди мали багато нагод вiдзначитися. Переможцями могли залишити майданчик як ми, так i господарi. Результат на табло. I його не змiниш.

- "Ураган" понад чотири рокiв не вигравав на майданчику "Локомотива". Як цей факт впливав на футболiстiв?
- Зовсiм нiяк. Ми не переймалися цим фактом i стараємося забувати сумнi статистичнi показники. Матч починається за рахунку 0:0.

- Чи можна казати, що "Ураган" пожертвував видовищним футболом заради результату?
- Так, це правда. Ми зiграли в прагматичний футбол. На перше мiсце поставили результат, а не гру. Ми вже провели не одну добротну гру з "Локомотивом", але чомусь програвали. Тепер грали на результат.

- З якими ще командами будете грати вiд оборони?
- Це питання слiд адресувати головному тренеровi нашої команди. Вiн вибирає тактику, а ми виконуємо тренерськi настанови. Можу лише сказати, що з "Локомотивом" ми грали вiд захисту через своєрiдне покриття на харкiвському майданчику.


- Прокоментуйте своє вилучення...
- В Iнтернетi є вiдео того моменту, коли я отримав червону картку. Кожен охочий може подивитися i переконатися, що на вилучення заслужив не я, а голкіпер команди-суперника. Я виходив один на один з воротарем "Локомотива". Вiн врятував команду вiд голу цiною порушення правил, адже вiдбив м"яч рукою за межами штрафного майданчика, коли той летів у порожні ворота. Арбітр перебував безпосередньо за кілька метрів вiд цього епiзоду i не зафiксував порушення правил.

I це при тому, що на той момент у "Локомотива" було п"ять командних фолiв. Якби суддя зафiксував порушення, то Іваняка мали б вилучити за фол останньої надії, і ми би пробивали дабл-пенальтi. Наша лава запасних не витримала i почала висловлювати невдоволення дiями арбiтрiв. I в пiдсумку менi показали червону картку. Про який рівень нашого чемпіонату можна говорити, коли арбітри закривають очі на явні порушення правил гри.



- У наступному турi "Ураган" вiдпочиватиме. Як ця пауза вплине на наступний матч з "Єнакiєвцем", який наразi набрав максимальнi дванадцять очок?
- Добре, що перерва не буде затяжною. Зiграємо контрольний матч, щоб мати iгрову практику. На мiй погляд, ця пауза нiяк не вплине на гру "Урагану". Ми працюватимемо, щоб перервати виграшну серiю "Єнакiєвця".

Олег ЗУБАРУК, газета "Експр
Просмотров: 498 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz