Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 27 » Гри не показали, а результату добилися...
00:39
Гри не показали, а результату добилися...
Не продемонструвавши яскравої гри, львівська «Енергія» здобула чергову перемогу у чемпіонаті України з футзалу. Команда Миколи Сича втретє у сезоні перемогла "Єнакієвець”. Цього разу з рахунком 3:1. Таким чином, «енергетики» зберегли комфортну дистанцію від «Урагану» у турнірній таблиці.

«Єнакієвець» - доволі зручний суперник для «Енергії» у цьому сезоні. Львів’яни вдома і на виїзді не мали проблем з командою Юрія Кобзаря (7:1 та 9:2). Зважаючи на це, гості будь-що прагнули обіграти «Енергію» у Львові та реабілітуватися за попередні невдачі.

Зіграти проти «Єнакієвця» не зміг капітан «Енергії» Андрій Федюк. Пошкодження, яке Андрій зазнав у поєдинку із «Шахтарем», виявилося не таким уже й простим. Утім, є надія, що до наступних матчів капітан «Енергії» уже буде готовим.
Початок матчу для господарів майданчика виявився успішним. Перша атака "енергетиків” завершилася ударом Задорожного та рикошетом від Зам’ятіна. До такого повороту події Лацуков не був готовим – 1:0. Утім, "зелено-білі” раділи не довго. Лідери «Єнакієвця» Зам’ятін та Хурсов вдало розіграли кутовий удар. Валерій скинув «парашутом» на Олександра, який влучно пробив зльоту в кут воріт. Після цього «енергетики» перехопили інціативу, діяли цікавіше в атаці, однак до дійсно небезпечних моментів справа доходила вкрай рідко. Гості також увесь час не думали про оборону власних воріт і при кожній кращій атаці намагалися турбувати Володимира Кардаша. Загалом, гра обох команд у першому таймі бажала бути кращою. Підопічні Миколи Сича, як і Юрія Кобзаря, часто помилялися у доволі простих ситуаціях. Все-таки у діях обох команд було багато сумбуру.

Початок другого тайму дзеркально відобазив події першої половини матчу. Не встигла секундна стрілка зробити один повний оберт, як "Енергія” забила другий гол у матчі. Це Задорожний перехопив передачу суперника, зблизився з Лацуковим і пробив воротаря суперника. Найспритнішим на добиванні був Сергій Тригубець –2:1. А йшла тільки перша хвилина другого тайму. Як виявилося згодом, це і був ключовий епізод усього матчу. У такій грі гравцям "Єнакієвця”слід було забути про оборону власних воріт, оголити власні тили та кинутися в атаку. Утім, найчастіше атаки команди екс-тренера "Енергії” Юрія Кобзаря завершувалися неточними ударами. Натомість "Енергія” до завершення матчу провела ще одну результативну атаку. Євген Рогачов "накрутив” захисника гостей та потужно пробив під поперечку метрів із 11-ти – 3:1. Одразу після цього тренер "Єнакієвця” Юрій Кобзар кинув в бій п’ятого польового гравця, однак такий хід не приніс результату. "Енергія” була ближчою до четвретого м’яча, ніж "Єнакієвець” до другого. Утім, цифри на табло більше не змінювалися. "Енергетики”, не продемонстувавши видовищного футзалу, добилися найголовнішого – перемоги...

Львів. ПС "Галичина”. 150 глядачів.
"Енергія” (Львів) – "Єнакієвець” (Єнакієве) – 3:1 (1:1)
Судді:
С. Гроховецький (Київ), Г. Гора (Київ)
Попередження: Петрушин, 33, - Нестурук, 8
"Енергія": Кардаш - Рогачов, Задорожний, Струк, Тригубець - Ільницький, Іванов, Романов, Петрушин
"Єнакієвець": Лацуков - Нестерук, Крупін, Хурсов, Замятін - Карацюба, Доманський, Чуднов, Гуменюк

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1480
Просмотров: 657 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz