Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 21 » Гра йшла до другого забитого голу
15:23
Гра йшла до другого забитого голу
изнаний кращим гравцем матчу в складі «Локомотиву» Олександр Сорокін:

- У цьому матчі найголовнішим було допустити поменше помилок ніж суперник. Ігри з «Кардиналом» в Рівне завжди даються не легко. Трибуни чудово підтримують свою команду, вболівальники підганяють господарів в атаку тому грати досить складно.

Головний тренер «Локомотива» Євген Ривкін:

- Гра сьогодні була для нас складною, навіть коли ми дома перемогли кардиналівців з рахунком - 5:1 нам було не легко. Враження від гри у мене двоякі: те що перемогли – я задоволений. Тому хочу привітати своїх футболістів з перемогою, але якість гри бажає бути кращою. На причинах цього, думаю, немає сенсу зупинятися тому що це виглядатиме, як пошук виправдання, а для нас на сьогодні визначальним є результат. Ми його добились і це для нас плюс. Стосовно господарів, то склалося враження, що рівняни нас побоювались. Поки вони нас опасались, ми володіли ініціативою і якби ми в ці хвилини змогли реалізувати всі свої моменти – далі грати було б легше. Але коли вони зрозуміли, що можуть в цьому матчі боротися на рівних, то перевели гру в те русло, яке їм підійшло і гра стала більш-менш рівною. Скажу, що гра йшла не до першого забитого м’яча, а скоріше всього до другого. Забивши «Кардинал» зробив би для нас кінцівку важкою. Але коли ми забили, то вже нам стало легше. Думаю вболівальникам матч приніс певне задоволення, тому що це не була гра в одні ворота. Звичайно не зовсім приємно, коли програє їхня улюблена команда, але в нас теж є свої вболівальники і сьогодні ми змогли їх порадувати. Хочу на майбутнє, молодій і перспективній команді «Кардинал-Рівне», побажати удачі і побільше радувати своїх вболівальників, правда не в іграх із нами.

Голкіпер «Кардинал-Рівне» Віталій Дєнюжкін:

- Мені ще важко після травми, нога трохи поболює, але це нічого. Що стосується нашої гри, то, вважаю, що грали добре, адже були моменти, проте трохи не вистачало везіння на завершальній стадії. По самовіддачі хлопців теж скажу, що виглядали на рівних з командою, яка йде на другому місці.

Головний тренер «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний:

- Ми не боялися суперника. Так – поважали, але не боялися. На сьогодні я їх вважаю найсильнішою командою в Екстралізі. Звичайно після «Кардинал-Рівне» (посміхається). Харків’яни демонструють гру європейського класу. Щодо експериментів, які ви могли бачити. Я в команді вирішив все кардинально змінити. Починаємо будувати нову гру. Раніше кидалося в очі, що в нас перша четвірка на голову сильніша від другої. Тому щоб такого не було вирішили провести таке собі омолодження. Люди в четвірках помінялися, звідси і в певній мірі не зіграність, відсутність взаєморозуміння. Але, думаю, з часом це все зміниться. У другому таймі вже було помітно, що хлопці починають притиратися, тому й виглядали не гірше «Локомотива». У них хороший воротар, який багато виручав свою команду в другому таймі. А ми, в свою чергу, зіграли не настільки тонко, щоб реалізувати свої моменти. Виходили двох на одного, втрьох і це необхідно реалізовувати, тому що таких моментів у грі з командою такого рівня випадає дуже мало. Результатом гри я не задоволений, а малюнок гри все-таки мені сподобався. Задоволений грою Ситника, Когута, Маринюка. Одна проблема: у нас зараз вилетів, мабуть це пов’язано з психологією, Андрій Федюк. Складно йому, ніяк не може знайти свою гру і навіть не брак майстерності, а скоріше всього невезіння якесь переслідує його. У Луганську гол собі забив, сьогодні в першому й в другому голах приймав участь. Не везе йому і все. Таке буває з багатьма гравцями й це треба перетерпіти. Вважаю, що в нас ще все попереду. Думаю, свої очки ми ще будемо брати. Президент поставив перед нами завдання здобути медалі й поборотися за кубок. Зараз трошки відпустили у відрив трійку призерів, тому скоріше за все будемо налаштовуватися на Кубок України, щоб здобути хоча б якийсь трофей. Щодо Волянюка, то в другому таймі його не було, тому що він гравець настрою. Якщо в нього гра йде, то він бере на себе ініціативу, грає гостро. А тут видно було, що гравці «Локомотиву» його швидко накривають і він через це нервував, тому я вирішив зіграти без «стовпа», за рахунок стіночок та забігань. Такими четвірки будуть і в майбутньому. Я перевів Маринюка в іншу четвірку, сподіваючись, що разом із Ситником, вони пожвавлять її гру, адже обидва грають у швидкий футбол. Можливо, другій четвірці, щось не вистачало, Волянюк трохи гальмував їхні дії, десь більше брав ініціативу на себе. Ми зараз шукаємо ще 1-2 гравців захисного плану, які б зцементували оборону та й в атаці могли допомогти. У мене вже є на примітці два кандидати. Із ними ведемо переговори. Як воно буде – побачимо. Одного з них навіть можу назвати - це Богдан Новак, який грав у великий футбол за Оржів. Цей футболіст має великий потенціал футзаліста й у нього, на мою думку, хороше майбутнє, але зараз у нього проблеми зі здоров’ям, переслідують травми. І як тільки він їх залікує, думаю Богдан все-таки буде в нас грати. Прізвище іншого гравця поки не розголошуватиму. Якщо ми з ним домовимося, то ви самі про це дізнаєтеся.

Юрій Рачковський

Газета «Рівненський ДІАЛОГ»

Просмотров: 550 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz