Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 10 » "ГОВЕРЛА" (Ужгород) - "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - 2:6 (2:2)
19:15
"ГОВЕРЛА" (Ужгород) - "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - 2:6 (2:2)
У суботу, 9 листопада, "Ураган-2" відсвяткував свою першу перемогу у новому сезоні. В рамках 2-го туру першості України в західній зоні івано-франківці у гостях переграли ужгородську "Говерлу" з переконливим рахунком 6:2. Щоправда, на перерву обидві команди пішли, так і не виявивши переможця...

На два голи "ураганівців" Романа Ярого і Михайла Зварича закарпатці зуміли відповісти впродовж трьох хвилин своїми забитими м'ячами. Однак у другому таймі підопічні Івана Скіцка повністю домінували на майданчику, що втілилося ще у чотири голи.

На 23-й хвилині відзначився новоспечений батько Ігор Кушецький, в якого напередодні народився син. Далі ще двічі забивав капітан дублерів Михайло Зварич, котрий до середини тайму оформив хет-трик. Останній шостий гол у ворота "Говерли" провів Павло Миколюк, чітко реалізувавши дабл-пенальті.

Ураган-2: Біров (Бухвак, 30) - Зварич, Рудавець, Кушецький, Ярий - Корсун, Миколюк, Горпинич, Лясковський - Баланик, Пелех, Васалатій.
Голи: Головчак (15), Пиняшко (18) - Ярий (6), Зварич (13, 24, 30), Кушецький (23), Миколюк (35).
Попередження: Чумак (38).



Післямова
Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- Перший тайм ми відіграли слабо. Гольових моментів було створено предостатньо, а от їхня реалізація була на низькому рівні. При рахунку 2:0 ми не забили третій гол, тому одразу ж отримали "оборотку". Це - футбол: якщо не забиваєш ти, то неодмінно забивають тобі. Тому, знову ж таки повторюся, реалізація моментів - проблема №1 для нашої команди. Перший тайм ми завершили внічию 2:2, причиною цього був і поспіх, адже ми дуже квапилися забивати, але не завжди виходило.

У перерві ми з хлопцями серйозно поговорили, вони все зрозуміли та зробили правильні висновки, тому на другий тайм вийшли вже зовсім з іншим настроєм. Це й принесло результат - у перших двох замінах забили три м'ячі. До того ж, зіграли на високому рівні, дуже дисципліновано, тому не залишили суперникам жодного шансу. Втім, не розумію - як і чому ми не забивали ще?! Напевно тільки Бог знає, адже сьогодні нам катастрофічно не вистачало везіння.

Тож в другому таймі наші голкіпери роботи практично не мали. Грали абсолютно всі, і кожен мав шанс випробувати свої сили та проявити себе. Наприкінці ми навіть експериментували з п'ятим польовим, знову ж таки, створили безліч моментів. Але більше забити не вдалося. До того ж, воротар "Говерли" непогано показав себе.

Олег ЛАНЯК, Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 518 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz