Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 29 » Гончаренко: Вочевидь, ми були трошки кращими
10:45
Гончаренко: Вочевидь, ми були трошки кращими
Післяматчева прес-конференція наставників «Енергії» та «Локомотиву».

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»

- Сьогодні була шахова партія, в якій ми були трохи хитрішими, сміливішими і майстернішими, - каже Станіслав Олександрович. - Хочу привітати усіх львів’ян із початком футзального сезону та висловити вдячність усім, хто з нами. Сьогоднішня перемога є святом для нас. Було багато розмов стосовно інших перемог, нашого майбутнього. Але ми віримо в себе і радіємо тому, що у нас є колектив, команда.
Гра була дуже високого рівня. В ній не було дуже багато моментів, перепитій. Було зрозуміло, що хто першим заб’є гол, той і переможе. Так сталося, що цей градус протримався аж до кінця гри. А тому хтось повинен був ризикнути. Ми ризикнули і перемогли.

- Можна сказати, що «Енергія» перемогла тактично?

- По-свіжому не хочу деталізувати. Скажу лише, що переможців не судять. Вочевидь, ми були трошки кращими.

- Чи можна сказати, що це більше тренерська перемога, чим гравців?

- Ні, навпаки. Я задаю філософію, імпульс, напрямок. А реалізують це все тільки гравці. Тому, вважаю, що в цій ситуації мої заслуги десь на 5 %, а гравців – 95 %.

- Наприкінці гри травмувався Сергій Якунін. У нього серйозне ушкодження?

- Серйозне…  Він відчуває біль. Зараз Сергій поїде на медобстеження, після чого картина проясниться.

Євген Ривкін, головний тренер «Локомотиву»

- Що можете сказати про причини поразки своєї команди?

- По-перше, не буду говорити про причини, справа не в тому. В першу чергу, хочу подякувати підопічним за гру. Матч був бойовим, були помилки в обох команд. Не вважаю цей результат закономірним. Зізнаюся, в кінці матчу на результат вплинула моя тренерська помилка. А хлопцям можу тільки подякувати. Більше коментувати мені нічого. Все інше не у моїй компетенції.

- Задоволені грою команди в позиційній атаці?

- Якщо команда не перемагає, як можна бути задоволеним? Завжди потрібно йти до чогось кращого, чим зараз маємо. Але, повторюю, хлопцям дякую. Приїдемо в Харків, розберемо помилки і будемо їх виправляти. Зокрема, буду виправляти і свою помилку. Але про яку саме не скажу, це професійна таємниця. Єдине, це не стосується п’ятого польового. Він професійний футболіст, повинен знати правила і не виходити. Тим паче, що нічого небезпечного там не відбувалося. Але це вже були емоції.

- Для вас не було несподіваним те, що при рахунку 0:0 «Енергія» пішла в атаку із п’ятим польовим?

- Ні, абсолютно. Скажу, що є такі речі, що в цьому році «Енергія» отримує невеликий відпочинок, деяку перевагу. Зокрема так було в Кубку УЄФА, коли згасло світло. Сьогодні було таке ж. Бажаю Сергію Якуніну найшвидшого одужання і повернення в стрій. Але усі ці маленькі паузи, постійне витирання підлоги, збивали темп гри. Це, звісно, не є ключовим епізодом гри. Але матч складається із різних факторів. У футболі дрібниць не буває. Не говорю, що це зроблено зумисне. Ні, просто так склалося, у суперників з’явився час для відпочинку і проведення атак.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/602-goncharenko-vochevyd-my-buly-troshky-kraschymy.html

Просмотров: 514 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz