Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 6 » Гончаренко: Учора був один настрій, сьогодні – інший
10:47
Гончаренко: Учора був один настрій, сьогодні – інший
Організатори не планували проведення післяматчевих прес-конференцій після ігор, в яких не брав участь «Ера Пак». Але напруга та видовище протистояння «Енергії» із «Тиргу Муреш» змусили чехів змінити думку.

На прохання місцевих журналістів в конференц-зал було запрошено наставників обох команд. Станіслав Гончаренко відгукнувся на це прохання і відповів на питання мас-медіа, а ось його колега із Румунії від участі в прес-конференції категорично відмовився.
Отож, пропонуємо вашій увазі прес-конференцію за участю Станіслава Олександровича.   

- Який був вирішальний момент у цьому матчі?

- Їх було кілька. Мабуть, переломним був третій гол. Якщо бути ще точнішим, то, мабуть, переломний момент виник тоді, коли зникло світло. Тому що до того ми дві зміни дуже погано грали. В цей період, відверто кажучи, румуни повинні були забивати. Але нас виручив воротар. А коли з’явилися проблеми зі світлом, виникла пауза. Це нам пішло на користь, ви, мабуть, це помітили. Після поновлення гри, ми її повністю взяли у свої руки. Мабуть, це був найважливіший момент. А на самому майданчику ключовими були третій гол із пенальті Легчанова та гол Овсяннікова, коли рахунок став 4:2.

- Як оціните роботу суддів та їхню кваліфікацію?

- День минає, учора був один настрій, сьогодні – інший. Коли перемагаєш, настрій змінюється. Сьогодні не побачив упередженості арбітрів. Єдине, мабуть, перед початком турніру потрібно проводити семінари, на яких нам повинні розказати тонкощі введення м’яча в гру з ауту. Судді відразу починають рахувати до п’яти, а тому обидві команди поспішають і не можуть нормально ввести м’яч в гру. Почалася суєта і нервувалися обидві команди. А стосовно пенальті, то ми усі бачили, що м’яч поцілив в руку гравця «Тиргу Муреш» а тому, судді із паузою прийняли рішення призначити пенальті. Той хто пропускає, той не задоволений, інший же радіє. Це усе логічно.

Стосовно кваліфікації суддів, то хотів би сказати, що УЄФА шукає нових суддів. Що кидається в очі, так це те, що раніше рівень арбітрів був вищим, чим зараз. А я уже не на одному розіграші Кубка УЄФА був.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/575-goncharenko-uchora-buv-odyn-nastrij-sogodni--inshyj.html

Просмотров: 458 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz