Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 9 » Гончаренко: «Тайм» повинен продемонструвати характер «Рубіна» та одержимість «Інтера»
14:31
Гончаренко: «Тайм» повинен продемонструвати характер «Рубіна» та одержимість «Інтера»

Станіслав Олександрович, перенесення 10-го туру чемпіонату України суттєво вплине на підготовку «Тайму» до розіграшу Кубка УЄФА?
Якщо говорити про принципи підготовки, то перенесення матчів чемпіонату України нам суттєво не зашкодить. Одна гра із івано-франківським «Ураганом» не може стати перешкодою для підготовки«Тайму» до ігор в елітному раунді Кубка УЄФА. З «ураганівцями» матч, якщо говорити про внутрішні змагання, знаковий. В аспекті відповідальності, ми трохи постраждали. Але в розрізі режиму роботи, перенесення цього протистояння нам не шкодить. Я навіть в цьому вбачаю свої плюси. Пауза в чемпіонаті дозволить нам трохи заспокоїтися, завдяки їй ми більш циклічно та нормативно підійдемо до підготовки.
В цій ситуації пригнічує інше: психологічний тягар. В теперішніх епідеміологічних умовах ми існуємо немов у вакуумі, інкубаторних умовах. Команді заборонено відвідувати громадські місця, такі як ринки, кафе, кінотеатри тощо. Усі пересуваються лише на автомобілях і виключно на тренування, інших пересувань не повинно бути. Це трохи пригнічує.

В команді усі здорові?
В лазареті у нас лише Скорий. Через хворобу він пропустив гру із «Енергією». Окрім дербі, він пропускає дуже важливий етап підготовки до елітного раунду. В нього уже два дні, як нормалізувалася температура тіла, але ми все рівно не підпускаємо його до команди, боїмося, що хвороба Скорого може ще комусь передатися.

Станіслав Олександрович, як контролюватимете виконання підопічними ваших вказівок не відвідувати громадських місць? В київському «Динамо» свого часу було прийнято наставниками відвідувати помешкання футболістів…
Я, коли працював в київському «Інтеркасі», теж їздив до своїх футболістів додому, перевіряв наскільки вони дотримуються режиму. Але в «Таймі» зібрався дуже хороший колектив професіоналів, тому я за півтора роки роботи у Львові, жодного разу нікого не перевіряв. Переконаний, якщо хтось мене обмане, то життя рано чи пізно дасть йому здачі. Спорт не пробачає обману. Людині потрібно довіряти настільки, щоб їй було соромно обманювати.

До виїзду в Чехію спаринги проводити будете?
Так, ми не хочемо стояти на місці і запланували вже один спаринг. 8 листопада є домовленість про проведення гри із ТВД. Ще хочемо вмовити Асоціацію міні-футболу та «Кардинал» матч 11-го туру, який запланований на 28 листопада, провести 14-го або 15-го числа.

З суперниками по елітному раунду уже ознайомилися?
Записи ігор «Інтерв’ю Мовістар» ми маємо, чеської команди «Ера-Пак» з дня на день ми отримаємо. Іспанська команда є дуже атлетичною, із величезним досвідом. В той же час, має свої недоліки, приміром, не висока командна швидкість. Але про недоліки не хотілося б дуже поширюватися… Головні ж плюси «Інтерв’ю» - стійкість та мобільність. Модель та тактика гри іспанців побудована на їхньому лідері – Бетао. В останньому турі «Мовістар» переміг з рахунком 5:1, 4 голи на рахунку цього бразильця. Бетао – важковаговий та технічний гравець. Детальніше про цю команду зможу розповісти трохи пізніше, коли краще вивчу її можливості.

Іспанський футзал у Європі номер один?
Так, іспанський футзал у Європі найсильніший. Це давно доведено.

Тобто, із жеребом елітного раунду «Тайму» не дуже пощастило?
Ми ж потрапили в одну групу із чинним володарем Кубка УЄФА. Цим усе сказано. Взагалі, за всі роки проведення Кубка УЄФА найчастіше перемагав в цьому турнірі саме «Інтерв’ю Мовістар».

За рахунок чого «Тайм» може перемогти іспанську команду? За рахунок вольових якостей чи і в майстерності ваша команда не поступається іспанській?
Потрібно визнати, що в природній пластиці ми поступаємося «Мовістару». Окрім того, в них кращі умови для підготовки до виступів на міжнародній арені. Таких залів, як в Єнакієво чи в тому ж Львові, де усі чекають на реконструкцію залу, в Іспанії не має. Мені б хотілося, щоб в Чехії моя команда продемонструвала характер російського «Рубіна» у матчах із іспанською «Барселоною», націленість та одержимість «Інтера» в матчі із київським «Динамо», коли італійці до останнього не втрачали надії на перемогу та вміння, надійність й стабільність, яка нам останнім часом притаманна.

Як у Європі котується чеський та словенський футзал?
Збірна Чехії останніми роками стабільно виходить на чемпіонати Європи та світу. Це говорить про стабільність футзалістів цієї країни. Словенці не такі стабільні, вони не завжди грають на крупних міжнародних турнірах. Чеський «Ера-Пак», усвідомлюючи проблематичність створення конкуренції кращим командам Європи, запросили до себе трьох бразильців. Вони намагаються підвищити свій рівень.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/06112009-goncarenko_tajm_povinen_prodemonstruvati_

Просмотров: 766 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz