Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 3 » Гончаренко: Опоненти були наполегливішими у досягненні мети…
23:40
Гончаренко: Опоненти були наполегливішими у досягненні мети…
Післяматчева прес-конференція наставників «Енергії» та «Локомотиву» (2:3).

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»

- Станіслав Олександрович, чому «Енергія» сьогодні програла?
- По гарячих слідах важко сказати чому ми програли. Будемо розбиратися. В таких іграх потрібно уважно фокусуватися на аналізі, відео-перегляді. Якщо ж все-таки аналізувати по гарячих слідах, то, найперше, я помилився із вибором воротаря. Кардаш в Харкові відіграв на нуль. Заради справедливості зізнаюся, що він був цього тижня травмованим, до цієї гри ми його підвели на «уколах». І я віддав перевагу Лисенку. Це була моя ключова помилка, як тренера. По-друге, сьогодні суперник нам продемонстрував, що ми на сьогодні далеко не ті, які заслуговують на результат. Опоненти були сильнішими в єдиноборствах, вони були наполегливішими у досягненні мети. Говорю не про якісь фрагменти, епізоди чи ділянки гри. Беру увесь матч. Стартові 12 хвилин першого тайму «Енергія» провалила. Склалося враження, що команда ще перебуває в Івано-Франківську. Стартові 12 хвилин вона перебувала там, насолоджувалася перемогою над «Ураганом». Звідси цей тріумвірат, швидкість, сприйняття гри. Там цього діапазону, інтенсивності вистачило.

Дуже шкода, що «Енергія» не сприйняла темп та ритм цього матчу. Але «зелено-білі» після 12 хвилин змінили гру, було видно, що ми могли уникнути поразки, були близькими до нічиї, а, можливо, і до перемоги. Втім, суперник сьогодні заслужено зробив те, чого хотів. Три категорії, принципи, по яким він сьогодні нас «взяв»: на кожній ділянці він був наполегливішим, зумів виграти атлетичну роботу і реалізував свої моменти (епізоди із 2-м та 3-м голами я би, навіть, назвав напівмоментами). Ми ж свої моменти із Павленком та Якуніном в кінці гри не реалізували. А футбол на цьому і будується.       

- Чому дабл-пенальті пробивав Якунін, а не Легчанов?
- Зверніть увагу, як до епізоду із дабл-пенальті Валерій пробив два штрафних. Він поцілив в табло. Валерій «привіз» гол у свої ворота. Це ж із його помилки почалася контратака. Людині потрібно було сісти і заспокоїтися. Чи ви хотіли, щоби я його покликав пробивати дабл-пенальті, а потім би мене усі критикували і говорили, що я не бачив, як він двічі в табло попав? Тому в нас є Якунін, який у важкі моменти може діяти холоднокровно. Він у нас дуже виважений. Біда в тому, що він не поцілив у ворота, а вибір був абсолютно справедливим.   

Євген Ривкін, головний тренер «Локомотива»:

- Що можете сказати про гру із «Енергією»?
- Не має сенсу зараз аналізувати гру. Потрібно це пережити, перебути якийсь час, емоційно заспокоїтися. Зараз хочу привітати футболістів «Локомотива» із перемогою. Вони її заслужили. Харків’яни, хоч і не суттєво, але грали краще за суперника. А перипетії нехай оцінюють уболівальники, ми ж стараємося для них.

- Після першого голу у ваші ворота ви посадили на лаву запасних Литвиненка. А після другого взяття ваших воріт замінили Іваняка. Це означає, що в обох випадках вважаєте винними голкіперів?
- Винуватити голкіперів не має сенсу, це ж останній рубіж. Не раз говорив про те, що у нас є два сильних воротарі, так чому ми не повинні використовувати їх обох? В гандболі безболісно міняють голкіперів, теж саме в хокеї. Якби у нас не було двох рівносильних стражів воріт, я би боявся так робити. А так, все логічно. Ми ще перед грою запланували заміни голкіперів, аби вони мали паузу на відпочинок.

- Чому на дабл-пенальті випустили Іваняка? Через те, що він колись грав із «енергетиками» в одній команді і знає хто і як пробиватиме?
- … Я можу на це питання не відповідати? Нам з «Енергією» ще одну гру в цьому сезоні грати, а може і більше… У нас були певні задуми, я вирішив так зробити. От і все…

- «Енергія» вас чимось здивувала?
- Потрібно щоби зрозуміли, що сьогодні один проти одного грали команди, які, я підкреслю, попри деякі висловлювання, близько місяця тому відстоювали честь України на чемпіонаті Європи. Хлопці вивчили один-одного повністю. Навіть якщо тренери щось упустили, то хлопці і так усе добре знали. Такий матч грати дуже важко як «енергетикам», так і нам. Чимось здивувати один-одного було складно.
Ще хотів би сказати важливу думку: попереду тривалий ігровий відрізок, в якому вирішуватиметься доля чемпіонату. Цей матч для нас мав величезне значення, але, повторюю, усе найцікавіше буде попереду.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/390-goncharenko-oponenty-buly-napoleglyvishymy-u-dosjagnenni-mety.html

Просмотров: 569 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz