Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июль » 23 » Гончаренко: Найкраще із тестами впорався Бондар
10:22
Гончаренко: Найкраще із тестами впорався Бондар
Головний тренер «Енергії» Станіслав Гончаренко про перший збір команди у Шацьку.

- Збір був присвячений загальній та силовій витривалості, - каже Станіслав Олександрович. - Потрібно було вийти на якісний рівень моделі показників загальної витривалості, а також сприяти розвитку силових можливостей організму. Цими компонентами необхідно займатися саме на першому етапі підготовчого періоду. Головне завдання – сприяти підвищенню функціональної підготовки організму, аеробно-анаеробної складової.   

Хлопці бігали аеробно-анаеробні кроси. Крос аеробно-цільний на ЧСС (частота сердечно-судинних скорочень) 132-162 удари в хвилину. Також займалися бігом-рівномірним, бігом-темповим, бігом-інтервальним, жорстким спринтом, плаванням, усіма видами спеціальних бігових вправ, стрибковою роботою та силовою роботою в парах з урахуванням вагової категорії. І, наостанок, приділяли увагу різним спортивним та рухливим іграм. Усі цим ми займалися на першому етапі.

- Повернувшись до Львова, наскільки я знаю, ви влаштували своїм підопічним тести, які б мали визначити готовність кожного з них?

- Після першого збору надав команді три дні відпочинку, тобто ми свідомо на повне відновлення надали їм 72 години. Це було зроблено для досягнення ефекту від виконаної роботи. Сьогодні, 25 липня уся команда, за винятком травмованих Кондратюка та Кардаша, здавала нормативні тести по шести видам. Визначали швидкісні показники, дистанційні та стартові швидкості, вибухову силу – стрибки в довжину і визначали швидкісно-силові якості  - п’ятірний стрибок з місця. Також хлопці здавали норматив бігу 5 по 30 метрів. Дуже тішить, що уся команда вклалися в нормативи.

- Хто ж у найкращій формі зараз?

П’ятірка лідерів (із першого по п’яте місце), які за сумою балів по шести тестах були найкращими, виглядає так: Дмитро Бондар, Сергій Чепорнюк, Денис Овсянніков, Олександр Вершинін та Петро Ільків.

- Чим будете займатися в Трускавці?

- В Трускавець вирушаємо завтра, 26 липня. В цьому курортному місті основну увагу приділимо розвитку швидкісно-силових якостей та швидкісній витривалості. Для цього розроблена спеціальна програма.


ИСТОЧНИК: http://www.energia-time.com/news/novyny-klubu/81-goncharenko-najkrasche-iz-testamy-vporavsja-bondar.html

Просмотров: 617 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz