Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 15 » Гончаренко: Ми маємо перемагати переможцiв Кубку УЕФА
18:00
Гончаренко: Ми маємо перемагати переможцiв Кубку УЕФА

У вівторок чемпiон України з футзалу вирушить до Чехiї представляти нашу країну в елiтному раундi Кубку УЕФА. У мiстi Пардубiце львівський "Тайм" побореться за перепустку до "Фiналу чотирьох" з чеською "Ера-Пак", iспанським "Інтер Мовістаром" та словенським "Пунтаром". Перед найважливiшими поєдинками сезону головний тренер нашого чемпіона Станiслав Гончаренко дав iнтерв'ю "Експресу".

З яким настроєм вирушаєте на чеську землю?
Все чудово. Головне, що усi здоровi. Ранiше простудилися Олександр Бондар та Вiталiй Скорий. Та вони вже приєдналися до загальної групи. Хлопцi чудово підготувалися i прагнуть виконати поставлене завдання.

Може варто було на час епiдемiї полишити Україну. Все-таки в залi болячки частiше чiпляються, анiж пiд час тренувань просто неба.
Це правда. I ми хотiли полишити «гарячу точку». Нас запросили на тренувальний збiр та на товариськi зустрiчi керiвники казахського "Кайрата". Та Алмати - надто далеко. Ну а казахи теж боялися їхати в Україну. Звiсно, хотiлося махнути кудись в Європу. Та навряд чи нам би так швидко вдалося оформити Шенгенську вiзу. Ось на поїздку до Чехiї ми потратили три тижнi для того, щоб дістати вiзу. Тому ми лишилися у Львовi.

Ви вже проаналiзували гру майбутнiх суперникiв?
Так, ми маємо достатньо вiдеоматерiалу i знаємо усi слабинки та сильнi якостi команд-опонентiв.

Чи погоджуєтеся з тим, що iспанський "Бумеранг" – явний фаворит нашого квартету?
Так, правди нiкуди не сховаєш. Мадридський клуб - один iз найтитулованiших у свiтi. "Бумеранг" володiє званням переможця Кубку УЕФА. Та все одно у свiтi нема команд, яких неможливо обiграти. Це наша азбука, це наша фiлософiя. Iз такою думкою ми вирушаємо до Чехiї. Колiнця у хлопцiв не тремтітимуть. Зараз точиться багато розмов про те, що мої пiдопiчнi перебувають у вигiдному психологiчному становищi. Мовляв, якщо не виграють в iспанцiв, то нiхто їх не засудить, адже ми протистоятимемо найсильнiшому клубовi планети. Я так не вважаю. Наша цiль - "Фiнал чотирьох". Таке завдання нам поставили перед початком сезону. I якщо ми не потрапимо до четвiрки найсильнiших, то, вважай, нiчого не досягнемо в єврокубках. Навiщо тодi працювати? Всi готовi обiграти iспанцiв. I якщо програємо, будемо дуже розчарованi.

Як щодо фiнансового стимулу?
Це питання ми обсудимо з президентом клубу Романом Кедиком. Та можу запевнити, що фiнансовий бiк не дуже важливий у моїй командi.

Газета "Експрес”

Просмотров: 798 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz