Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июль » 21 » Гончаренко: Ми дійшли до взаєморозуміння, визначили взаємозаліки
14:02
Гончаренко: Ми дійшли до взаєморозуміння, визначили взаємозаліки
Головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко про плани на літнє міжсезоння, кадрову ротацію в команді та святкування на Говерлі.

- Станіслав Олександрович, який в «Тайму» план на літнє міжсезоння?
- Найперше, хочу зазначити, що зараз в нас усе гаразд. Ми дійшли до взаєморозуміння, визначили взаємозаліки. Тому ми уже працюємо, тому ми уже на зборах, тому ми уже можемо говорити про плани, тому ми уже можемо ставити перед собою завдання. Ми з 12 по 22 липня перебуваємо у Славську. Із 26 липня приступаємо до двох-разових занять. Вранці тренуватися будемо у спорткомплексі СКА, а увечері – в палаці спорту «Галичина». Працюватимемо тільки у залі. Зараз остаточно вирішується питання стосовно турне «Тайму» до Москви, де ми плануємо провести 4-5 виставкових ігор. На початку серпня прибудемо до столиці Росії й пробудемо там до 10 числа. Нашими суперниками будуть «Митіщі», «Норільский нікель», «Діна» та ТТГ-ЮГРА. Практично домовлено також про спаринг із «Динамо». Повернувшись із Росії, візьмемо участь в «Кубку Львова». Після цього поїдемо на ще один закордонний 12-денний збір в Польщу або Чехію. Оскільки цього року не буде гри за Суперкубок, маємо можливість завершальний етап підготовки до сезону провести за кордоном.

- Які кадрові втрати «Тайму»?
- Нас покинули Сергій Чепорнюк та Ільдар Макаєв. Питання стосовно причин припинення з ними співпраці не у моїй компетенції й від мене не залежить. Усі інші гравці залишилися в команді, усі готуються до сезону. 

- Усі приїхали із відпустки в хорошому стані?
- Жодних претензій до гравців у мене не має. Усі приїхали в нормальному стані. Інша справа, що в декого можуть бути передумови органічного характеру. Хтось важче переносить теперішню роботу, хтось швидше пристосовується. Але в поганій формі ніхто не приїхав. 

- Коли приїдуть бразильці?
- Хотів, щоб вони приїхали швидше, але було вирішено, що бразильцям не варто їхати в Славськ. Домовилися про те, що 25 липня вони приїдуть до Львова. Йдеться про Дентіньо. Він останній сезон грав у Бразилії, а попередні три роки провів в «Кайраті». Другим бразильцем є Макс із «Ера-Паку». Він сам виявив бажання в нас пограти, оскільки вважає, що український чемпіонат сильніший та цікавіший за чеський. Як він висловився, їде в «Тайм» задля підвищення класу. Також в нас на оглядинах Олег Шуст, який працював в мене ще в «Інтеркасі» та Олександр Олещук. Останній виступав за ДСС, «Ураган», а останній рік був без клубу.    

- Бразильці не люблять їздити на оглядини. Їхні агенти часто наполягають на тому, щоби керівництво клубу приймало рішення відштовхуючись від переглянутих матеріалів, а в розташування команди їхні підопічні прибували з уже підписаним контрактом…
- На Макса в мене є досьє – касети із записами його ігор, він грав проти «Тайму» в Кубку УЄФА. Мені достатньо на власні очі побачити три матчі, одну з яких він провів проти нашої команди. Про Дентіньо зібрав інформацію від агента, з Алмати, також допоміг Максим Павленко, який грав проти цього бразильця в Казахстані. Розумію, що ми ризикуємо. Одним касетам я не вірю. Із власного досвіду знаю, що агенти можуть подати нарізку ігор свого клієнта за багато років. У 2008 році мені прислали касету із набором гарних моментів, що датуються…  2003-2004 роком. Саме тому лише по касетам я не оцінюю гравця. 

- «Тайм» чемпіонство 2009-2010 святкуватиме на Говерлі. Як ви ставитеся до цієї ідеї?
- Ця ідея за своїм змістом унікальна. Можливо, ця ідея є правильною, залишається з’ясувати лише деталі. Хочеться щоб на цьому святі були дружини. Є сумніви, що вони зможуть піднятися на Говерлу. Тому сама ідея є захоплюючою, екстремальною. А ось із деталями потрібно ще попрацювати, будемо намагатися з ними впоратися.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/519/2/

Просмотров: 634 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz