Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 25 » Гончаренко: Легких суперників не буває
00:08
Гончаренко: Легких суперників не буває
Післяматчева прес-конференція наставників «Енергії» та «Спортлідера+».

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Енергії»:

- Сьогодні для нас був найголовнішим результат. Мені сподобалося, як працювала команда, хотіла перемагати. В нас було дуже-дуже багато проблем. Вони з’явилися, ще починаючи від Іспанії, від елітного раунду Кубка УЄФА. Ви знаєте, про що я говорю. Ми дуже переживали за цю гру, її результат, але ми його таки зуміли досягнути.

Повинен, визнати, що у першому таймі були дуже важливими два голи Макаєва. Так сталося, що ми помилися і пропустили два голи. В цей час нам дуже допоміг Ільдар. На мій погляд, великою мірою ми перемогли, через те, що не програли перший тайм. Також визначальним було те, що в другому таймі команда ретельно відпрацювала на результат. До перерви, склалося враження, наша команда хотіла якнайшвидше повести в рахунку, а так сталося, що довелося відігруватися.

Після перерви команда була більш розумною і точнішою при взятті воріт. На цій грі позначилося те, що ми свої голи забили за рахунок своєї майстерності. Наприкінці гри нам вистачило вміння та майстерності забити п’ятий гол.

Що мені не сподобалося, так це те, що при рахунку 4:2 ми почали шукати п’ятий гол. Хочу привітати команду, яка продемонструвала характер та вміння і тому перемогла. Легких суперників не буває. Усі прагнуть перемагати. Хочу відзначити, що останній команді в турнірній таблиці легше грати. На них не тисне відповідальність за результат. Тому вони сьогодні легко йшли в обіграш, не боялися помилитися. Загалом, суперник сподобався. В нас же присутня відповідальність за результат.

Ускладнювало виконання завдання на матч те, що ми тільки 3 дні назад зібралися усі разом. Я ж дав кілька вихідних нашим збірникам.     

- Чи можна вважати те, що «Спортлідер+» показав себе краще у цій грі, ніж ви очікували?   

- Мені дуже сподобалася ця команда. На відсотків 75 очікував таку гру. Очікував на такі складні перипетії цього матчу. У роздягальні це всі розуміли, уся команда. Починаючи з мене і закінчуючи лікарем.

- Чому на майданчик не виходив Сергій Якунін?

 - Він до гри зовсім не був готовий. Щоправда, ми ввели його в заявку. Він сидів на лаві для запасних. Це ми зробили для того, щоб він відчув цю атмосферу, це переживання, був разом з командою. Тому це виключно психологічний момент.

- Рогачов у грі з «Спортлідером+» грав у четвірці з Чепорнюком, Павленком та Овсянніковим…  

- За три дні ми не хотіли нічого змінювати, залишивши її у такому складі, якою вона була на чемпіонаті світу в Таїланді. Натомість нам довелося сконструювати іншу другу четвірку. Ви ж бачите вона сьогодні виграла свій мікроматч з рахунком 3:1. Тому я дуже задоволений та дуже вдячний другій четвірці. Тому такий склад четвірок ми виставили виключно тільки на цю гру. Більше ми цього робити не будемо.

- Оцініть гру Кардаша?  

- Володя дуже давно не працював. Останні ігри, які були, грав Лисенко. Та ще й два місяці перерви було. Тому я Володимира розумію, ми з ним багато працювали. І команда його сьогодні підтримала. Він дуже хвилювався. За відсутності Владислава Лисенка ми довірили йому капітанську пов’язку, щоб він мав більше відповідальності. Другий тайм Кардаш відстояв на своєму рівні. Ті ж помилки, які трапилися, мабуть, нам допомогли. Адже хлопці взяли себе в руки і зрозуміли, що перемоги легкої не буде.

Іван Стасюк, головний тренер «Спортлідер+»:

-  В цілому, мені гра сподобалася. Обидві команди сьогодні грали в футзал. В одних це краще вийшло, в інших – гірше.

- Чи вірили перед матчем в те, що будете такими близькими до здобуття очок у матчі із «Енергією»?

- Ми були впевнені у тому, що сьогодні здобудемо 3 очки. Ми дуже добре розібрали гру суперника і знали, що від нього очікувати. На жаль, не вдалося уникнути поразки.

- Що в перерві казали своїм підопічним?

- У нас в команді демократія, усі ми є однодумцями, які прагнуть перемагати. В перерві подякував хлопцям за перший тайм, спробував їх підбадьорити. Підтримав їх бойовий дух, сказав, що ми уже забили два голи, а зараз вийдемо і ще більше заб’ємо.

- Можете відзначити момент, який був переломним у грі?

- Переломний момент був на початку другого тайму. Мені здалося, що «Енергії» судді почали трошки допомагати Особливо в тому моменті…

- Що за момент маєте на увазі?

- Той момент, коли арбітр раз свиснув, другий раз… Думаю, в тому моменті арбітр нас трохи «передьорнув». Потрібно дивитися на гру об’єктивно, ви ж бачили гру «енергетиків»?

- … Потрібно було показувати дві жовті картки?

- … Я цього не говорив, це ви сказали. Але бачите, одному показують, іншому – ні. І потім потрібно психологічно зупинити гравців, втихомирити емоції. Ми пропустили, але потім змогли забити. Тим не менш, пригадуєте, Цой не забив у порожні ворота. А якби він забив, усе могло бути інакше.

 

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/662-goncharenko-legkyh-supernykiv-ne-buvae.html

Просмотров: 436 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz