Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 12 » Гончаренко: Іміджу і марці тепер потрібно відповідати
09:45
Гончаренко: Іміджу і марці тепер потрібно відповідати
Головний тренер «Тайму» про гру із «Шахтарем», протистояння із «Монолітом» та формат Кубка України.

Станіслав Олександрович, після гри із «Шахтарем» пройшло кілька днів емоції втихомирилися. Тепер поясніть, що сталося в тому протистоянні?
Я б дуже акуратно ставився до цієї перемоги. В житті є злети та падіння. На наш злет, вочевидь, припало падіння «Шахтаря». При цьому я б не виключав закономірність чи об’єктивність підсумку цієї гри. Говорити про те, які ми сильні чи великі не варто. Основне – в цей день, в цей час ми були кращими в усіх компонентах гри.  В нас дуже добре все вдалося, але не через нашу надзвичайну силу.

В «Інтеркасі» з великим рахунком перемагали  «Шахтар»?
Ні, мені тільки з «Таймом» вдалося двічі переписати історію. В минулому сезоні ми перемогли «Шахтар» із рахунком 7:1. Тоді усі говорили про те, що це найбільша поразка «гірників». В останньому матчі чемпіонату у Львові «Тайму» знову вдалося внести свої корективи в історію.

Після такої крупної перемоги над основним конкурентом ваших підопічних не потрібно буде «опускати на землю»? Не буде проблем із налаштуванням на гру із «Монолітом»?
Вони зобов’язані добре налаштуватися. Та й така крупна перемога повинна збільшити відповідальність за результат в інших іграх. Іміджу і марці тепер потрібно відповідати.

Що можете сказати про «Моноліт»?
Робоча команда, обов’язкова. «Моноліт» не втратив шанси на місце в шістці, за що тепер і бореться. А це несе в собі свій підтекст та застереження. «Моноліт» домашні матчі проводить на майданчику, умови якого не відповідають рівню хорошої гри. Ось це найважливіші фактори. Ми готові до них.

В цьому сезоні чемпіонат і Кубок проходять за специфічною схемою. Як ви її оціните?
Формат чемпіонату не новий, одного разу ми таке вже проходили, тому розуміння потрібності такого формату є. А стосовно кубкового турніру, є питання. В Італії також практикують проведення Кубка восьми. Але там в цей етап виходять команди, які посіли за підсумками першого кола чемпіонату 1-8 місце.

Загалом, я не проти нашого кубкового формату, але, вважаю, не правильним процес проходження етапів. Спершу з’ясовуємо у двох матчах сильнішого, а потім збираємося в одному місті і з одного матчу визначаємо переможця. З огляду на спортивну складову, не правильно проводити в такий короткий час цей міні-турнір. Водночас, для уболівальників в цьому буде чи не основна родзинка.  

Окрім того, в нас знайшли команду, яка хоче прийняти турнір, заявили, що через її перемогу в попередніх кубкових змаганнях, вона звільняється від боротьби на ранніх стадіях. Асоціації зручно, оскільки не потрібно вирішувати організаційних питань. Але це не правильно. Не може бути в команд два різних шляхи. «Локомотив» поважаю, мені ця команд симпатична, але усі повинні бути рівними перед спортивним принципом. 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/427/2/

 
Просмотров: 700 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz