Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 26 » Гончаренко: Фаворит в таких іграх є умовним поняттям
00:37
Гончаренко: Фаворит в таких іграх є умовним поняттям
Завтра, 26 квітня у палаці спорту «Галичина» львівська «Енергія» проведе перший матч чвертьфіналу Кубка України. Суперником «зелено-білих» по цій стадії турніру, нагадаємо, є донецький «Ресурс». Матч розпочнеться о 14-й годині. Про кубкове протистояння клубному сайту розповів наставник «енергетиків» Станіслав Гончаренко:  

«Із найдених в інтернеті уривків, епізодів, роликів дуже складно чітко визначити стиль гри «Ресурсу». Інша справа, що на сьогодні кидається в очі те, що ця команда краще виглядає в атаці, чим у захисті, - говорить Станіслав Олександрович. - Хотів би відзначити, що в матчах із командами, які на ранг нижчі, існує вічна проблема реального сприйняття сили, що опонує, відсутності належної мотивації. Існує певний елемент, прихований у підсвідомості, зневажливості. Плюс, фактор кубкового протистояння. Це давним-давно усім відомо. Зважаючи на сказане мною, фаворит в таких іграх є умовним поняттям. Явним підтвердженням цього є наше протистояння із «Меркурієм» на попередній стадії розіграшу Кубка.

Безперечно, постулати гри, що «Енергія» сильніша – існують. Але у самому протистоянні, при відсутності належного підходу та настрою, частенько нівелюється різниця в класі. Суперника, нижчого за класом, потрібно сприймати не напряму, який він серед своїх, рівних йому у лізі, в якій він грає. Його потрібно сприймати таким, яким він прийде на матч із тобою, умножаючи настрій по сприйняттю тебе, як команди лідера Екстра-ліги.  Ось це, як на мене, є найголовнішим.

Що стосується самої команди, з якою нам належить боротися в чвертьфіналі,то існує кілька визначень, які характеризують нашого суперника. Перш за все, майже усі гравці «Ресурсу» пройшли горнило вищої ліги. А такі, як Віталій Ятло, Андрій Кравченко та Денис Гуменюк в різних командах були володарями Кубка країни та призерами чемпіонату. У цьому сезоні донецьку команду поповнили виконавці із «Севастополя»: Микола Ліняєв, Олександр Олексієнко, В’ячеслав Кобець. «Ресурс» упродовж усього чемпіонату у своїй східній зоні до останнього вів рівну боротьбу за вихід у плей-офф. У складі нашого суперника існує явна градація вікового цензу. Її лідери в глибокому віці функціонального визначення такої гри, як футзал. Однак, вони являють і видають стержень гри. В «Ресурсі» чітко визначено – одна четвірка сформована із досвідчених лідерів, а другий квартет із молоді. Ось так можу охарактеризувати нашого суперника.

Стосовно ігрових якостей, то, як уже казав, «Ресурс» краще виглядає в атаці. Хоча голи їм даються важко, але по моментах, в яких вона добирається до голів, команда виглядає не погано. В 14-ти матчах донеччани пропустили 44 голи. Як правило, за моїми спостереженнями, «Ресурс» багато пропускає у матчах із лідерами. Саме в таких іграх визначається рівень команди. А оскільки «Ресурс» багато пропускає в матчах із лідерами, значить у нього є проблеми в обороні.

Наявність досвіду та знань лідерів команди, призведе до того, що «Ресурс» у Львові будуватиме гру від оборони. Виходячи із того, що першу гру ми проведемо удома і враховуючи досвід протистояння із «Меркурієм», хотілося би, щоби наша команда поставилася до цього матчу відповідально і професійно. Хочеться вірити, що наші гравці врахували уроки минулого і до четвергового матчу віднесуться добросовісно».

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/445-goncharenko-favoryt-v-takyh-igrah-e-umovnym-ponjattjam.html

Просмотров: 546 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz