Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 11 » Гойдалки у Києві. Київ-НПУ - Приват 4-4
23:39
Гойдалки у Києві. Київ-НПУ - Приват 4-4

Після прикрої технічної поразки у попередньому турі настрій у господарів був не надто хорошим. Позитиву додавало хіба що те, що нарешті після травми повернувся Ярослав Войток. З огляду на турнірну ситуацію перед цим матчем, то «Приват» мав непогані шанси для боротьби за 4-тє прохідне місце, а от у киян ситуація просто критична.

Суперники почали гру зібрано і обережно – так, наче грали якийсь кубковий матч. Гостроти бракувало, але ближче до середини тайму вималювалася певна перевага «педагогів». Для голу цього виглядало замало, але він таки стався. Ярослав Войток відзначив своє повернення гольовою передачею з правого флангу, яку вдало замкнув Сергій Мельник.

Після голу гра заграла новими барвами, чого і слід було очікувати. Команди обмінялися виходами віч-на-віч. У господарів Мельник відібрав м’яч у Бакума і програв дуель воротарю, а гості відповіли виходом все того ж Бакума, який перекатом намагався обіграти Коваленка, але Тарас відчув момент.

Другий гол у матчі теж зародився з нічого. Божко у боротьбі на правому фланзі зумів проштовхнути м’яч в центр на Гручку, який буквально пролетів і не помітив Максима Концебу, а потім носком легенько катнув м’яч під опорну ногу воротареві – 1:1.

За 3 хвилини до кінця обидві команди «зависли» на п’яти порушеннях, але знайшли в собі сили відіграти решту тайму коректно. Порушником спокою знову міг стати Мельник з двома його ударами протягом хвилини впорався Роман Юдін. Все цікаве команди зберегли на другий тайм.

Початок другого тайму особливої феєрії не віщував, але вона таки відбулася, та ще й яка 6 голів!!! Спочатку граючий тренер криворіжцівБакум справа викотив м’яч Василиненку, а той добре розібрався в ситуації і пробив у «дев’ятку».

Після пропущеного голу драгоманівці виглядали не в своїй тарілці, що не залишилося поза увагою досвідченого Андрія Голякевича, який використав своє право на тайм-аут. Це дало певні плоди і за кількадесят секунд Василиненко зрубив на виході зі свого штрафного Гнезділова. Галицький з точки розвів м’яч і воротаря по кутам.

Далі наступила двохвилинна Тараса Коваленка. Спочатку він виграв дуель у виході віч-на-віч з Василиненком, а потім ще й дивом встиг відбити добивання Божка. За якихось пару хвилини воротар господарів зі своєї половини поля знайшов Мельника, який, в свою чергу, віддав м’яч у центр, ну а Максимов забив від поперечини.

На 31-й хвилини «Приват» відповів домашньою заготовкою стандарту, яку з близької відстані завершив Євгеній Баклан.

Ближче до кінця зустріч дубль мав оформлювати Максим Войток. 10-ка киян відібрав у Василиненка і вивалився на воротаря, обіграв того, але пробив повз порожні ворота, а на мить пізніше він з дуже гострого кута зумів якось знайти шпарину між стійкою і воротарем – 4:3.

Гості миттєво створили відповідь, але Рибак пробачив киян з декількох метрів пробивши повз ворота. Час до закінчення матчу невблаганно збігав і за 1.08 до кінця приватівці взяли тайм-аут. Часу залишалося мало, але криворіжці навіть могли вирвати перемогу у цій непростій зустрічі. Воротар почав підключатися до атак і за 53 секунди до кінця Василиненко забив трохи схожий гол на той, який забив Максим Войток – кут теж був майже нульовий, от тільки відстань була трохи більша. «Приват» в третій раз у цій зустрічі зрівняв рахунок.

За 37 секунд до кінця кияни необачно порушили правила, а табло сигналізувало, що це було вшосте у другій половині гри. Пробивати дабл-пенальті у ендшпілі взявся граючий тренер білих, але програв свою дуель Тарасу Коваленку.

З одного боку ця нічия нікому не могла принести якихось дивідендів, але з іншого приватівцінею майже убезпечили себе від посягань «Київ-НПУ» і їм тепер залишилося відчепити лише «Одесу». А от представникам університету імені Драгоманова доведеться або зробити справжній подвиг і виграти усі наступні ігри, або ж скинути з себе психологічний тягар, і просто набувати досвіду для більш вдалого виступу у наступному сезоні.

«Київ-НПУ»: Тарас Коваленко (к) - Максим Войток, Павло Концеба, Олександр Галицький, Максим Концеба–Ярослав Войток, Микола Гнезділов, Максим Максимов, Сергій Мельник. Запас: Сергій Дудка (в), Дмитро Біленко.
Тренер: Андрій Голякевич

«Приват»: Роман Юдін – Антон Острий, Євгеній Баклан, Олександр Мазенко (к), Іван Дєдунов – Віталій Василиненко, Роман Бакум, Віктор Рибак, Роман Гречка - Сергій Балик, Денис Божко. Запас: Олександр Кожин (в).
Тренер: Роман Бакум
Арбітри: О.Білащенко (Чернігів), Є. Гордієнко (Одеса)

Голи: Сергій Мельник, 12, Олександр Галицький, 27 (пен.), Максим Максимов, 29, Максим Войток, 37 - Роман Гречка, 16, Віталій Василиненко, 25, 40, Євгеній Баклан, 31.
Нереалізовані дабл-пенальті: РоманБакум, 40 (воротар)
Попередження: Максим Войток, 16 – Олександр Мазенко, 12, Віталій Василиненко, 34, Роман Гречка, 34.

Порушення: 11 (5) – 10 (5)
Удари повз ворота: 15 (9) – 11 (6)
Удари в площину воріт: 16 (7) – 14 (2)
Гольові моменти: 17 (9) – 20 (6)

Андрій Гулій, спеціально для Аматорської футзальної ліги України (http://futsal-amator.com.ua/ukraine/chempionat_pervaya_liga/goydalki_u_kievi_kiiv-npu.php?razdel=2)

Просмотров: 560 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz