Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 26 » Геннадій Лисенчук: “До Румунії за перемогою”
02:20
Геннадій Лисенчук: “До Румунії за перемогою”

Після тренування збірної України у ФОК "Олімпія” на кілька запитань люб’язно погодився відповісти головний тренер команди Геннадій Анатолієвич Лисенчук.

‑ Перш за все, Геннадію Анатолієвичу, як Ви оцінюєте результати жеребкування? Чи пощастило збірній України в тому, що її суперником будуть румуни? ‑ Перед жеребкуванням мені не хотілося, щоб із семи команд нам дісталися румуни або словенці, навіть незважаючи на те, що останніх ми впевнено переграли на ЄВРО-2012. Це дві найсильніші команди з семи (іншими суперниками "жовто-блакитних” могли стати збірні Азербайджану, Білорусі, Норвегії, Словаччини, Угорщини – ред.) Можна сказати, не пощастило, але що робити… Оскільки жеребкування вже відбулося, потрібно грати. Ми уважно вивчили всі сильні та слабкі сторони збірної Румунії. Це добротна команда, і з кожним роком вона буквально на очах грає все впевненіше й сильніше. Разом з тим перед нами лише одна мета – перемога за підсумком двох матчів і вихід до фінального турніру Чемпіонату світу.

‑ Жеребкування відбулося вже після Чемпіонату Європи. Чи була можливість бачити румунів у дії під час ігор у Хорватії?

‑ У Хорватії ми бачили всі 3 матчі збірної Румунії в прямому ефірі на телебаченні. Можливості спостерігати за ними вживу не було, оскільки ми жили в різних містах: румуни у Спліті, а ми ‑ у Загребі. У нас є відеозаписи всіх ігор, тому ми мали можливість детально все вивчити. Наші хлопці налаштовані тільки на перемогу в Румунії. Сьогодні ми провели тренування, завтра вирушаємо до Тиргу-Муреша (розмова відбувалася у неділю, 25 березня – ред.). Там проведемо теоретичне заняття, ввечері познайомимося з залом. Хоча в ньому ми вже грали 2009 року. Тоді зал запам’ятався швидким паркетом та великою кількістю глядачів, візуально їх було понад тисячу. Знаємо, що вболівальники і цього разу будуть дуже активно підтримували господарів майданчика. З огляду на це, грати буде дещо важче, але до таких випробувань ми готові.

‑ Румуни з кожним роком грають все краще, й постійно піднімаються у Рейтингу ФІФА. На ЄВРО-2012 команда вперше в своїй історії вийшла до чвертьфіналу. Зараз її очолює досвідчений іспанський фахівець Сіто Рівера, одночасно обіймаючи посаду головного тренера базового клубу збірної, яким є "Сіті’ус” з Тиргу-Муреша. Чи немає побоювань?

‑ Як я вже підкреслював, суперник доволі серйозний, тому і назвав його "небажаним”. Незважаючи на це, нам цілком до снаги здобути перемогу.

‑ У порівнянні зі складом, який брав участь на ЄВРО-2012 у Хорватії, у нашій збірній відбулися деякі зміни. Чому до Румунії не їде досвідчений Замятін?

‑ Так, дійсно є незначні зміни. Перед поїздкою до Хорватії за межею 14 найкращих на той час опинилися активно прогресуючі молоді гравці Степан Струк та Дмитро Федорченко. Але вони не зникали з нашого поля зору. Щодо Замятіна, можна сказати, що ми не зовсім задоволені його грою у Хорватії. В іграх з румунами Струк та Федорченко замінять травмованого Дмитра Клочка та Олександра Кондратюка. Крім цього, повернувся до збірної наш єдиний легіонер – Михайло Романов. Думаю, хлопці зіграють на пристойному рівні, й допоможуть команді.

‑ Чи бачили Ви кубкову гру "Меркурія” проти "Енергії”? Які Ваші враження?

‑ Я дуже хотів приїхати на гру до Чернівців, але нажаль не зміг, справи завадили. Втім, я переглянув матч вчора у запису, і був приємно вражений, тим, як на фоні лідера "Екстра-ліги” виглядав "Меркурій”. Команда здобула цілком заслужену перемогу. Навіть якось прикро, що чернівчани не втримали сприятливий для себе рахунок, коли він змінився на 6:3.

‑ На Вашу думку, "Меркурій” готовий грати у вищому дивізіоні?

‑ Моя думка тільки підтвердить те, що "Меркурій” і без того довів у матчах проти "Енергії”. Чернівці давно "дозріли” до великого футзалу. Команда за підтримки міської влади, очільників області та місцевого бізнесу могла би цілком пристойно виглядати у когорті найсильніших в Україні. Можливо, було би добре підсилитися одним-двома гравцями, і, звичайно ж, поступово збільшувати кількість глядацьких місць. Адже футзал у Чернівцях люблять, а для мешканців інших регіонів України це місто, до якого завжди приємно приїзджати.

‑ Приємно чути. Дякуємо за інтерв’ю! Удачі в Румунії!

‑ І Вам дякую. До нових зустрічей! Бажаю успіхів "Меркурію”!

alt
 Віталій Ружецький
 www.FCMercury.com.ua

Просмотров: 586 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz