Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 21 » Футзальний погром у місті моряків
18:18
Футзальний погром у місті моряків
У пропущеному матчі 5-го туру, що відбувся в Севастополі, «Тайм» каменя на камені не залишив від місцевої команди ПФС – 7:1.

Команда із Севастополя ініціативу «Тайму» віддала уже на перших хвилин протистояння. Тому гості на майданчику почувалися неначе господарі. Кіперу ПФС Володимиру Удовиченку довелося добряче попрацювати. Спершу зі своїми функціями він вправлявся. Йому вдалося відбити впродовж стартових 5-ти хвилин удари Максима Павленка, Дмитра Бондаря, та Валерія Легчанова, а на п’ятій хвилині матчу після удару Олександра Кондратюка воротаря «виручила» штанга.

На восьмій хвилині матчу команда із міста моряків капітулювала вперше: після удару Олександра Бондаря шкіряна куля поцілила в дев’ятку. Відчайдушні спроби господарів вирівняти гру на цифри на табло впливу не мали. А ось гості розійшлися не на жарт. В проміжку з 13-ої по 17-у хвилини Денис Овсянніков, Ільдар Макаєв та Сергій Тригубець зробили рахунок - 4:0 на користь своєї команди. Відразу після перерви Олександр Кондратюк забив п’ятий гол.

Переконлива перевага заспокоїла галичан, чим скористалися кримчани. На 29-ій хвилині Олексій Яблонський з восьми метрів «розмочив» рахунок. На більше ПФС не вистачило… Під кінець гри могли забити Сергій Якунін та Дмитро Бондар, але не змогли переграти воротаря севастопольської команди. На 36-ій та 37-ій хвилинах вміння забивати продемонстрував Денис Овсянніков. Отож, 1:7 – «Тайм» у гостях переміг ПФС і завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів очолив турнірну таблицю.

Вища ліга. 5 тур

«ПФС» - «Тайм» 1:7 (0:4)

Голи: Яблонський, 29 - О. Бондар, 8; Овсянніков, 13; 36; 37; Макаєв, 15, Тризубець, 17; Кондратюк, 21

«ПФС»: Удовиченко, Осін, Дмитрієнко, Кузьмін, Сугак, Олексієнко, Дубінюк, Яблонський, Ожог, Ліняєв, Міхаленюк, Чернієнко.

«Тайм»: Лисенко, Павленко, Д. Бондар, Макаєв, Скорий, Легчавнов, Овсянніков, Кондратюк, Якунін, О. Бондар, Тригубець.

 
ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/337/2/
Просмотров: 818 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz