Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 31 » Федюк: «Буду грати за "Львівхолод»
02:50
Федюк: «Буду грати за "Львівхолод»
Екс-гравець львівської «Енергії» та рівненського «Кардинала», Андрій Федюк розповів, чому покинув свій останній клуб і де продовжить спортивну кар’єру.

 

 

- З нового року гратиму за «Львівхолод», який виступає у першій лізі, - починає розмову Андрій Федюк. - На найближчі півроку у мене є домовленість з цією командою.

 

- Не боїшся, що, граючи на нижчому рівні, втратиш свою форму?

- Я б не поспішав з такими висновками. Все-таки зірок з неба не хапаю. Є варіант грати там. Звісно, буду прагнути до кращого та вдосконалюватись. Буду півроку допомагати цій команді, а час покаже заслуговую я на кращу команду чи ні. Треба виходити з того що є. Чесно кажучи, на дуже хотів їхати зі Львова, адже не дуже добре переношу переїзди.

 

- Чи шукав варіанти поїхати грати, скажімо, кудись за кордон?

- Ні. З України пропозицій не було. Та й зараз команди укомплектовані, не той час, коли шукають гравців. Можливо, тут більше побутові питання. Можливо, і поїду кудись зі Львова. Час покаже.

 

- Андрію, «Кардинал» ти покинув для усіх несподівано. В чому причина?

- Причин насправді є декілька, однак всього говорити я не буду. Після гри з «Локомотивом», яку ми програли з рахунком 0:2, тренер сказав, що команда буде омолоджувати склад. Мені сказали, що я можу шукати собі нову команду. Я не хотів перешкоджати для подальшого розвитку клубу і пішов.

 

- Тобто тебе «попросили» піти з команди?

- Мені ультиматуму ніхто не ставив. Мене ніхто не виганяв. Якби я хотів залишитися, я б це зробив. Я не бачив подальшої перспективи залишатися в команді, якщо головний тренер мені сказав, що я можу шукати собі іншу команду. Це не був натяк, це була пряма мова.

 

- Між тобою і Піддубним перебігла дорогу «чорна кішка»?

- Я так б не сказав. Конфліктів жодних не було. Що він говорив, я намагався робити. Інша справа, що не завжди виходило.

 

- Таке рішення Піддубного стало для тебе несподіваним?

- Мені відверто в матчах не щастило. В футбольному житті такого ігрового спаду не було. Старався робити усе правильно, інша справа, що не завжди усе виходило. У мене був в «Кардиналі» спад фарту. У кожного буває спад. А це ж не слова підтримки: «Шукай собі нову команду». Він також казав, що хоче робити молоду команду, брати гравців на перспективу. Наші дороги розійшлися без жодної сварки і скандалу.

 

- Коли тебе побачимо у грі за «Львівхолод»?

- 14 січня у нас буде гра на виїзді з «Контингентом». Там можливий мій дебют. «Львівхолод» – добре укомплектована команда. Усі гравці пограли у вищій лізі.

 

- Тобі особисто буде цікаво грати у першій лізі?

- У мене немає виходу. Буду працювати, аби згодом грати на вищому рівні.

 

- Говорити про твоє повернення в «Енергію», коли її тренує Станіслав Гончаренко, мабуть, недоцільно.

- Питання не до мене. Усі прекрасно знають, що «Енергія» – моя улюблена команда. Я вже навіть погоджувався грати в «Енергії», коли команда розпалася і йшло питання про те, що команду переводять в першу лігу. При певних умовах я погоджувався грати з «Енергією» навіть в першій лізі.

 

- Чи є у тебе образи на «Енергію» за те, що ця команда з тобою попрощалася?

- Розійшлися ніби нормально. Я віце-президенту команди Володимиру Фелишину потиснув руку. Загалом, я усе розумію. Футбол чи міні-футбол – це командний вид спорту, який не може зациклюватися на одному гравці.

У мене образ немає. Єдине, що є – це нерозуміння цієї ситуації, чому в цілому так сталося. В будь-який момент з «Енергією», «Кардиналом» шляхи можуть перетнутися знову.

 

- І на останок, хто на твою думку, стане чемпіоном в Екстра-лізі?

- В «Енергії» найбільше шансів, хоча питання ще відкрите. Суперникам «Енергії» буде дуже складно, адже команда зараз на ходу. Обігнати львів’ян «Локомотиву» і «Урагану» буде складно.

 

Богдан ПАСТЕРНАК, Вголос

http://www.extra-liga.org.ua/futsal/476--l-qr-

Просмотров: 583 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz